Volt valakinek betegséghez hasonló terhes tünete?
Figyelt kérdés
Volt, aki azt hitte, hogy lebetegszik, közben meg terhes volt? Hőemelkedés, hidegrázás, gyomorfájás, enyhe émelygés, fejfájás stb.?2018. szept. 27. 08:45
1/16 anonim válasza:
Nekem hidegrázás,étvágytalanság, fejfájás ami volt ezek közül. Mikorra nem vàrod?
2/16 A kérdező kommentje:
holnapra. 1-2 nap plusz, mínusz szokott lenni, szóval vasárnapig kéne megjönnie, de nagyon nem várom. nem szeretném beleélni magam, meg sajnos 3 napja folyamatosan barnázok, azóta érzem egyre intenzívebben ezeket a tüneteket. lehet csak bekaptam valami vírust :(
2018. szept. 27. 14:59
4/16 A kérdező kommentje:
még nem mertem, félek, hogy csalódás lesz. 1 napja késik, ezt a hetet még megvárom, hétvégén tesztelek.
2018. okt. 1. 12:31
5/16 anonim válasza:
Barnázás elmúlt? Hogy vagy? Szorítok, hogy pozitív legyen. 😊
6/16 A kérdező kommentje:
barnázás elmúlt, enyhe krémes folyás váltotta fel. a melleim picit fájnak, meg meg is duzzadtak, de ugye ez lehet a mensi előtt is. nagyon köszönöm, hogy szorítasz, soha nem gondoltam volna, hogy egy idegen néhány kedves szava mennyi reményt és jókedvet tud előcsalogatni :)
2018. okt. 1. 14:29
7/16 anonim válasza:
Már énis izgulok :D írd meg mindenképp! Én 4-6 körül nem várom
8/16 A kérdező kommentje:
hát furcsa dolog történt ma. reggel, szokásos hőmérőzéssel indítottam a napot, a hőm még nem esett le(36.7), gondoltam ma se lesz mensi. pisi után láttam, hogy élénk piros vérzésem van. jól elszomordtam és beraktam egy betétet. azóta eltelt 3 óra és semmi. szóval nem igazán értem, hogy mi történik :(
2018. okt. 2. 09:03
9/16 A kérdező kommentje:
közben beszéltem a barátnőmmel, aki azt mondta, nála az első gyereke ugyan így derült ki, volt egy pár órás vérzése 2 nap késés után és ennyi. másnap pozitívat tesztelt. szóval holnapig várok, mert még mindig semmi, és délután veszek tesztet 🤞
2018. okt. 2. 13:30
10/16 anonim válasza:
Írd meg minkenképp a holnapi teszt eredményt. 😊Én sem gondoltam soha, de nekem is itt egy anyuka a gyakorin kb. 1hónappal bíztatott, szorított hogy babás legyek. Nagyon jól esett😊Mások írták biztos akkor van ovum stb.. De ő megosztotta az ő esetét, és baba volt a dologba. 2év után végre pozitívat teszteltem, most se hiszem el még, de bizony itt van a mi kis csodánk. Aki ma 8mm és van szívpulzálása is😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!