Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is így gondoljátok? Lehetek...

Ti is így gondoljátok? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

“A teherbe esés az ujjazástól nem történhet meg, akkor sem, ha előtte a fiú a kezével érintette a spermát: elenyésző, mondhatni semennyi esély sincs a terhességre az ujjazással.”

( [link]

Az én esetemben maximum előváladék volt a barátom kezén. Több napja nem élvezett el, pisilt, majd picit izgatta magát aztán engem kezdett el izgatni, nem tudom volt e előváladék a kezén. Ovu előtt 2 nappal volt. Nagyon kell félnem vagy megnyugodhatok?

Kérlek csak az írjon aki segíteni akar és rendes választ ad, vagy tapasztalatot mond el, a többiek inkább menjenek tovább. Köszönöm!

2018. nov. 2. 15:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Nem nyúlt be, a lyuknál volt és a csiklóm izgatta. Csak nem tudom hogy nem e juthatott be úgy mikor a lyukamnál volt egy spermium
2018. nov. 2. 15:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megeszem a kalapom, ha te ettől terhes leszel!

Nem lehetsz terhes. Még ha spermás lett volna a keze és odateszi a nemi szervedhez, még akkor sem. Azért annyira nem ügyesek a spermiumok, arról nem is beszélve, hogy nálatok olyan nem is volt!

2018. nov. 2. 15:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy az első válasz már normális. Persze, én is tudom legbelül hogy nem lehet gond csak most valahogy felpörögtem és kellett hogy más is mondja hogy nem lesz gond.

Köszönöm!!!

2018. nov. 2. 15:21
 4/11 A kérdező kommentje:
2018. nov. 2. 15:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ennyitől senki se lesz terhes.

Ha lehetséges lenne, akkor elég lenne férfi után megfognod a kilincset, és odakenni a wc papírral pisilés után. Egy gyerekről se lehetne tudni, hogy ki az apja.

Ennyire azért nem egyszerű teherbe esni.

2018. nov. 2. 15:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ
2018. nov. 2. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszel terhes ennyitől, ne aggódj!
2018. nov. 4. 09:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 😊
2018. nov. 4. 10:05
 9/11 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok, csak nálunk volt ujjazás is. Veled miújság? Mikorra kéne megjönnie?
2018. nov. 5. 19:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia! Elvileg 16ára várom.

Te?

Furcsa mert a szívem mélyén tudom hogy nem lesz gond, de azért mégis engedek néha és 10-15 percre felpörgök hogy de mi van ha tényleg. Viszont viszonylag jól birom, régen jobban paráztam mindenen.

2018. nov. 5. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!