Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szeptemberbe kétszer jött meg a menstruációm mert elrontottan a fogamzásgátló szedését egyiket véletlen elfelejtettem bevenni(mindig este veszem be és éjszakás voltam pont kiment a fejemből) és mikor pótoltam már késő volt...utána megjött mégegyszer. Csak az a baj, hogy nem emlékszem mikór volt. Most október végén azt hittem, hogy megjön mert kezdődött valami de egy két nap és abba is maradt és színte semmi nem volt...Az a baj, hogy elkaptam valami náthát is gondolom ez is befolyásolhat...nincs étvágyam, fáj a fejem reggelente kóvályog a gyomrom de ez a náthától is lehet? Volt valakinek ilyen?
2018. nov. 2. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha tesztelnél egyet? Onnantól, hogy kihagytad a tablettát, teherbe eshetsz, ha azután is volt aktus. Remélem megúszod.
2018. nov. 2. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Tesztek.

De amúgy egy szem kihagyástól nem kellene ilyennek lenni. Meg miért nem pótoltad? 12 órán belül a legtöbb gyogyszernél lehet. Plusz melyik héten volt? 1.2.3 hét?

2018. nov. 2. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szeptemberben egyszer sem jött meg a menstruációd. Egyszer megvonásos vérzésed volt, egyszer pedig köztes vérzésed. A nátha nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását. Azt viszont írja a tájékoztató, mi a teendő, ha az 1., 2. vagy 3. héten kimaradt egy szem tabletta. Olvasd el. Szerencsére nem volt ilyen, hogy összevissza szedtem a fogamzásgátlót, mert nem cseszek ki a saját szervezetemmel, és mindig pontosan szedem. Attól egy szót se írsz, volt-e szex, pedig pont az lenne a lényeg. Csinálj egy tesztet a kimaradt szem környékén történt szex után minimum 14 nappal.
2018. nov. 2. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát mikor elösszőr megjött, amikor nem kellet volna leálltam a gyógyszerrel, hogy akkór normálisan távozzon a szervezetemből. Mikor abbamaradt elkezdtem szedni a gyógyszert de aztán megint megjött rá pár héttel azthiszem gondoltam akkor, hogy akkor biztos most kellet volna megjönnie (nem emlékszem rá, hogy akkor megint abbahagytam e a gyógyszert) azt tudom hogy tovább tartott mint 5 nap. És most mikor ez a kevés volt abbahagytam a gyógyszert mert gondoltam biztos megint hamarabb megakar jönni(hátha átálta bakim miatt) még lett volna 10 szemem (19-20.-a körűl lehetett)
2018. nov. 2. 15:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Amikor nem szedtem a gyógyszert és együtt voltunk én segítettem rajta. Amikor meg szedtem akkor normálisan... Mindenegyes aktus után megmosakodunk vízzel...
2018. nov. 2. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából már 7éve vagyok együtt a párommal. Én 23éves vagyok párom 27. Már gondolkoztunk a babán csak 1év múlva terveztük, hogy elkezdjük...De ha így alakulna nem lenne belőle probléma...
2018. nov. 2. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ember elment az eszed? Miért szeded ilyen összevissza a fogamzásgátlót?! Tönkrecseszed a szervezetedet. Vagy szedd rendesen, vagy végleg hagyd abba.
2018. nov. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!