Gondoljátok terhes lehetek?
A ciklusaim így alakultak a a fog. gátló abahagyása óta:
38,35,32,44,40,35,33,36, és most járok a 45 napnál.Már nagyon szeretnénk kisbabát életem álma! A hőmet csak pár napja nézem amiből tudom nem sokat lehet megállapítani de azért én leírom:11.-e óta mérem: 36.6,36.8,37.,36.6,36.8,36.9,36.8,36.7, és ma reggel 36.7 mindig 5:15 kor mérem. Már csináltam 3 tesztet feb. 8,feb.12 és feb.18-án.Ami negatív lett bár az utolsó teszten mindenki azt mondta mintha halványan látszódna valami, de nem igazán lehet látni, lehet hogy csak szellemcsík./Lily teszt/
Tegnap elkezdett fájni a mellem ma is eléggé fáj a múlt hónapban éreztem ilyet először menszi előtt és a hasam is görcsölget kicsit.Szerintetek lehetek terhes? Létszi válaszoljatok, mert nagyon félek, hogy megint nem sikerült.:-( Hónap elején voltam dokinál azt mondta arra következtet ebből az ingadozó menstruációs ciklusból hogy nincs peteérés.Írt fel Clostyt még nem tudtam szedni mivel azóta nem jött meg.Mit szóltok a hőmhöz?Most mikor menjek el dokihoz, meddig várjak még,illetve ti mikor tesztelnétek legközelebb???Köszi a válaszokat!!!
én tesztelnék már a helyedben, főleg hogy az utolsón lehet hogy halványan de ott a 2. csík. próbáld meg.sok sikert, majd írdd meg mi lett!!szorítok.
9 hós kisfiú anyuja
13:36-os
Szerinted miért ilyen hosszú a ciklusunk?Te voltál már vizsgálaton,avagy rég próbálkoztok-e?Én nem érzem meg a peteérést pedig nagyon odafigyelek mostanában mióta próbálkozunk a testemre.Vettem ovu mikroszkópot látom is rendesen rajta a dolgokat, de én nem igen hiszek benne van olyan hogy peteérést mutat aztán 2 órával később semmi.Pedig betartok mindet nem eszem nem iszom előtte.Szóval tök bizonytalan vagyok.Remélem egyszer babások leszünk!!!Szorítok neked!!!
Az a baj hogy már 3 csináltam és borzasztó látni a negatívat, bár a harmadik teszt kicsit biztató,de mégis félek hogy mit mutat a következő.Most meg ez a hasfájás és mellfájás tiszta ideg vagyok hogy megjön.Már a WC re is rettegve megyek el!!!Úgy gondoltam várok vasárnapig és ha addig sem jön meg reggel megcsinálom,ha negatív hétfőn irány a doki. Ha pozitív akkor lehet várok még egy két hetet ha kibírom, mert hallottam olyat akit hamar megvizsgálták utána elment a babája.
Nagyon kedvesek vagytok mindenkinek köszönöm a válaszát!!!
szia, 13.36 os vagyok::)
Mi jún óta próbálkozunk tesóval...első babánk legelsőre összejött, nekem elég furi...ciklusaim, előzőt leszámítva 30-32naposak voltak...most kicsit fáj mellem, de ilyen megjövősen....én csak jöv héten merek tesztezni, de sztem megjön 7 végén megint sajna...Ti régóta próba?
húúú na ennyi még akkor nekem nem késett, jó h megírtad, nekem 43 nap volt max...:)de neekem most jó későn, 30nap körül volt peteérésem csak, nem tudom miért, de tuti volt:)
Jó írj majd privit, én is fogok...kcsit gyanús vagyok magamnak, de nem bízok komyolan..de ma megettem fél üveg gyöngyhagymát magába...s azt hittem nem is szeretem..levét is megittam::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!