Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jön a kistesó?

Szerintetek jön a kistesó?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kisfiam. Szeptember végén jött meg az 1. menstruációm. Megszakítással "védekeztünk" kisfiam fogantatása előtt is, de soha nem volt gond belőle. A fiunk tervezett baba volt. Szülés után is így éltünk szexuális életet. A férjem jelezte felém, hogy 2 alkalommal nem biztos, hogy sikerült időben megszakítani az aktust. Még nincs vérzésem. Kezdjek aggódni vagy másnál se állt rögtön vissza a menstruáció? Előre is köszönöm a válaszokat!

Ui.: terhesség esetén megtartjuk a babát, hisz a körülmény adott 2 gyerekhez.

2018. nov. 2. 12:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14%

Nem szoptatsz? Bár te már menstruáltál, de a legtöbb nőnek nem jön meg a havi amíg szoptat. (Pl nekem se jött semmi a gyermekágyas vérzés elmúlása óta)

Szóval én szoptatok, es hiaba mondjak hogy az a legjobb fogamzasgatlas, en megis szedek mellette fogamzasgatlot.(olyat irtak fel amit lehet szoptatas mellett)

Irigyellek hogy igy allsz a dolgokhoz ...nekunk is kell majd kisteso de en megmondtam a ferjemnek hogy 5 even belul nem! Pedig csodas terhessegem es szulesem volt. De most a par honapos fiammal van hogy pisilni nincs idom elmenni. En most csak neki akarok elni, nem birnek el 2 ilyen picivel...

Es ez nem lesz jo senkinek se, hiszen a "nagyot" es a picit is hanyagolni fogod valamilyen szinten...

Szerintem nem normalis hogyha 1 evesen mar lesz kistesoja, de ti tudjatok...

2018. nov. 2. 15:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Szoptatok nappal, éjszaka végig alszik a babám. Az elején nekem sem volt szabad percem, 3 hete alszik éjszaka, előtte 2 óránként cici.
2018. nov. 2. 17:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt könnyű a terhesség, 4. hónapig hánytam éjjel-nappal. Szülés vègén vizesedtem nagyon. Szülés közben kijött az aranyerem, ami rosszabb volt, mint a varrat. Szülés után kiderült, hogy még vesekő is alakult ki terhesség alatt. A rossz élmények ellenére a fiamnak nagyon örülünk, ahogy a kistesónak is fogunk, bármikor is fog érkezni közénk. Köszönöm a normális válaszokat!
2018. nov. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!