Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jön a kistesó?

Szerintetek jön a kistesó?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kisfiam. Szeptember végén jött meg az 1. menstruációm. Megszakítással "védekeztünk" kisfiam fogantatása előtt is, de soha nem volt gond belőle. A fiunk tervezett baba volt. Szülés után is így éltünk szexuális életet. A férjem jelezte felém, hogy 2 alkalommal nem biztos, hogy sikerült időben megszakítani az aktust. Még nincs vérzésem. Kezdjek aggódni vagy másnál se állt rögtön vissza a menstruáció? Előre is köszönöm a válaszokat!

Ui.: terhesség esetén megtartjuk a babát, hisz a körülmény adott 2 gyerekhez.

2018. nov. 2. 12:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
És szerinted a méhedben alkalmasak a körülmények szülés után 3 hónappal?
2018. nov. 2. 12:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük a kisfiúnkat és mindenképp szerettünk volna kistesót, de természetesen nem most. A védekezest meg azért vettük lazára, mert tudtuk, hogy a körülmény adott, ha bármi lenne.
2018. nov. 2. 12:37
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Akkor hajrá. Erre mit lehet írni?!
2018. nov. 2. 12:42
 4/13 A kérdező kommentje:
A menatruációra senki nem ir semmit? Nekem nincs tapasztalatom még.
2018. nov. 2. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek, ha lazára vettétek simán jöhet. De kérdem én nem túl korai ez a lazaság? Alig szültél meg máris a terhességgel játszol. A szervezetnek azért kell némi rehab. De ha úgy érzed neked erre nincs szükséged akkor folytassátok így továbbra is hátha tényleg összejön a tesó ( íly módon ő is teljesen tervezett baba lesz)
2018. nov. 2. 12:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A megszakítás nem védekezés, eddig sem volt az, csak szerencsétek volt. Ha az első menstruációd megvolt, és azóta nincs még vérzésed, akkor miért nem csináltál már egy tesztet? Vagy mondjuk mentél orvoshoz?

Nem lazára vettètek, hanem felelőtlenek voltatok.

2018. nov. 2. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Lehet itt megmagyarázni a dolgokat, de nem érdemes. Nincs tapasztalatod. Miben nincs? Ész nélkül szexeltek, “lazára” véve, amivel csak annyi a gond, hogy utána se nézel, hogy mennyi időt illik adni a méhednek, hogy abból baj ne legyen. Most van havid, vagy nincs? Katyvasz az egèsz...
2018. nov. 2. 13:01
 8/13 Andizsuzsi ***** válasza:
94%
Mit írjunk a menstruációra? Van akinek egyből rendszeres, van akinek nem. Hogy veled mi a helyzet, egy teehességi teszt határozottan megmutatná.
2018. nov. 2. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem jelezte felém, hogy 2 alkalommal nem biztos, hogy sikerült időben megszakítani az aktust".

Ha ennyire béna, ennyire nem ismeri a saját testét, nincs önuralma felnőtt férfi létére, akkor talán nem kellene megszakítással "védekezni".

2018. nov. 2. 13:21
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Csinálj terhességi tesztet!

Nem mindenkinek lesz azonnal rendszeres. Nekem a második ciklus picit hosszabb volt, aztán visszaállt a rend.

Bár nem szerencsés de nem te lennél az első, akinek ilyen kis korkülönbség van a gyerekei között. Ha nem akartok még babát védekezzetek normálisan. Nekem azt mondta a dokim, hogy terhesség után sokkal könnyebb teherbe esni. (Ezt tapasztaltam is de ennyire azért nem hamar kezdtük a kistesó projektet.)

2018. nov. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!