Babatervezők! Mi a foglalkozásotok és mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak sima kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Esetleg még azt is leírhatja akinek van már gyereke, hogy azóta mennyit változott az anyagi helyzete.2018. okt. 27. 14:48
51/55 anonim válasza:
Mekibe dolgozom. 170 e /hó, párom 370e/hó. 2 gyermek.
52/55 anonim válasza:
Pályakezdő HR-es vagyok, nettó 155 + ruházati és cafeteria. Férjem mérnök, nettó 300 + teljesítés utáni bónuszok, autó, telefon, stb.
53/55 anonim válasza:
Férjem 330ezer nettó tűzoltóparancsnok
Én 400ezer nettó ügyvédként plusz emelt családi 23.400ft
Egy babánk van de tervezünk másodikat is
54/55 anonim válasza:
7 éve amikor az első gyermekünket vártam. Én nettó 110-et kerestem + cafeteria, férjem közepvezetőként 380-at. Mai állás szerint én 188 nettót keresek, a férjem szintet lépett és 480 körül kap. Hát lehetne több, mert második babát bevállalni félünk az anyagiak miatt.
55/55 anonim válasza:
Én jelenleg gyárban vagyok 3 műszakban nettó 220 000 átlag. Férjem villanyszerelő nettó 200 000. Első babát tervezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!