Babatervezők! Mi a foglalkozásotok és mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak sima kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Esetleg még azt is leírhatja akinek van már gyereke, hogy azóta mennyit változott az anyagi helyzete.2018. okt. 27. 14:48
41/55 A kérdező kommentje:
Én is magasnak találom az itt leirtakat az átlaghoz képest, de bízom benne hogy az átlag emelkedik.
Hogy én is válaszoljak, fogalmam sincs a pontos béremről. Átlag 6-7 millió/év. De van, hogy csak 5 attól függ milyen év van. Vállalkozó vagyok, de szívem szerint nem lennék, rengeteg a kockázat és a stressz. Még nincs kisbabánk, de már nagyon várjuk.
2018. okt. 31. 17:21
42/55 anonim válasza:
Hát b*szki,nem hiszem el ,hogy a mai világba többet keres egy bolti eladó ,mint egy óvónő🤣
43/55 anonim válasza:
Nettó 140/eladó, párom segédmunkás 120 körül+néha maszek. Soha nem volt kérdés az anyagi téma. Szerető otthonba érkezne,2 éve várjuk..
44/55 anonim válasza:
Gyogyszertarban dolgoztam,200at kaptam kezhez 3.5 evvel ezelott, azota gyed-en vagyok itthon a 2. babammal.
45/55 anonim válasza:
Külföldön dolgozunk, valutapénztáros vagyok. Otthon van saját tehermentes lakásunk, itt kint autónk. 2 éve várjuk már a gólyát.
46/55 anonim válasza:
Lelkész vagyok. Amikor az első gyermekem született, összesen 70 ezer forint volt a havi jövedelmem (14 ezer forint a lelkészi állásom, 35 ezer doktori ösztöndíj, 21 ezer az egyetemi oktatói félállásom). Jelenleg menedzserként dolgozom főállásban, a lelkészkedésért pénzt már nem kapok. Havi 1,5 millió felett keresek. 7 gyerekem van.
47/55 anonim válasza:
3000eurot kapok itt a betegellatoi munkám ért. A férjem pedig 4000eurot hoz haza. Az 7000euro magyar penzben nem tudom mennyi, kB.ket millio körül van. Van saját lakasunk, nyaralónk, kocsijaink, de gyereket meg így is flunk vállalni na meg még jönni se akar, pedig nem is védekezünk már egy éve, egészségesek vagyunk, úgy vagyunk vele ha jön jön, ha nem nem. Eroltetni nem fogjuk, na meg nekem meg mindig paranoiaim vannak, hogy hogyan, mibol tartjuk el, neveljuk fel. Pedig lenne mibol. Magyarországon nem szülnek gyereket
48/55 anonim válasza:
Én építész 260-300, feleségem grafikus 130, vidéki nagyváros.
49/55 anonim válasza:
Párom 250 en 100 ezer 3 gyerek van.
50/55 anonim válasza:
5. Éve vagyok óvónő, ped. 1be vagyok, így mostmár elfogadható a fizetésem, ami nettó 188000 ft. Most, hogy a 3. Babámat várom, igenyeltem rá is az adokedvezmenyt, így most az egészet megkaptam, ebben a hónapban ami 237000 ft. Szépen hangzik, de sokáig nem tudom kiélvezni, mert januártól táppénzre megyek, akkor ugye megint megcsappan a fizetésem. Áprilisban szülök. Férjem keres 200000ftot, illetve földjeink vannak, ami kiszámíthatatlan, hogy melyik évben mennyit hoz. Tisztán 5 milliót szokott azért hozni. Így ugye könnyebb egy kicsit, jut nagyobb kiadásokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!