Babatervezők! Mi a foglalkozásotok és mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak sima kíváncsiságból tettem fel a kérdést. Esetleg még azt is leírhatja akinek van már gyereke, hogy azóta mennyit változott az anyagi helyzete.2018. okt. 27. 14:48
21/55 Tubarózsa válasza:
Ahelyett, hogy mindenkit felpontoznátok, inkább engem le...😶😑
#19 divatszakma?
22/55 Tubarózsa válasza:
Bocsánat vèletlen küldtem el.
Divat szakma? Gondolom a többiek is meg dolgoznak a pènzükèrt. Volán mögött èn se a 2 szèp szememèrt kaptam/kapok relatív jó fizut :)
24/55 anonim válasza:
"divatszakma" ami nem eladó, nem pultos, nem takarító, kézbesítő stb. Gondolom akiknek ez a szakmájuk, az nem is szül, mert itt csak irodisták vannak :)))
25/55 anonim válasza:
De az miért divatszakma, ami nem szakmunkás vagy betanított munka???? Nem értem.
Nyilván normál esetben az szül, akinek jók a körülményei (bizonyos rétegektől eltekintve)
26/55 anonim válasza:
Vedd úgy akkor hogy irónia volt a "divatszakma" kifejezés. Ha így jobb.
27/55 anonim válasza:
Igen, egy bunkó irónia, vegyük úgy.
28/55 anonim válasza:
Nem, a bunkó az, aki szerint egy szakmunkás a rosszabb körülmény miatt ne szüljön.
29/55 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de én sehol nem láttam olyan kijelentést, hogy bárki ne szüljön.
2018. okt. 29. 13:54
30/55 anonim válasza:
Nem írtam ilyet.
Nagyon sok szakmunkás, segédmunkás stb. jobban keres már mint az irodai alkalmazottak. Sőt..
Csak te írtad, hogy 200+ feletti fizetéssel.
Erre írtam, nyilván az vállal gyereket, aki jól keres, nem 80 ezret, legyen az egy multinál vezető vagy egy asztalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!