Babatervezők! Mi a foglalkozásotok és mennyit kerestek?
Autókereskedelem adminisztráció; 200
Szerviztechnikus ( szgép; telefon); 230
A könyvszakmában vagyok, 450.000 nettó körül, rugalmas időbeosztással.
A férjem hasonló területen, 500.000 nettó körül keres.
A gyerekek egy éves korától már teljes állásban dolgoztam ismét.
Azért azt is szögezzük le a normális körülményeket lehet teremteni kevés pénzből is. Nekünk is sikerül pedig sajnos csak 80-at keresek (takarítok), csak 6 órában tudok dolgozni, mert a férjemnek olyan a munkaideje, hogy nem tudja hozni vinni a gyerekeket az oviba és így is csak 160 körül keres, segédmunkás.
A barátnőm irodán is csak 120-at keres, nem is értem hogyhogy itt mindenki ennyira sokat keres? Szerintem erre gondolt az egyik válaszoló is, hogy rengeteg az "átlagbéres" ember, ahol az össz bevéte nem haladja meg a 250- et, mégis szépen élnek (persze nem villában, 2 audival :)). Itt viszont csak a tehetősebbek írnak választ.
Ja, 2 gyerekünk van (meg sem fordult a fejünkben, hogy a pénz miatt ne vállaljunk, mert nem tartjuk kevésnek, bár soknak se :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!