Tényleg ennyire nehéz teherbe esni?
Elkezdtem itt olvasgatni és kicsit ledöbbentett mennyien írják, hogy x év alatt se sikerült, sokadik lombik stb.
Ez tényleg ennyire nehéz?
Máshol meg az van, hogy előváladéktól, egyéjszakásból lett baba.
Itt csoportosulnak a nehezen teherbeesők, mert akinek könnyen megy nem tesz fel kérdést, vagy tényleg ennyire általános ez?
Körülöttem mindenkinek hamar/egyből/"véletlenül" sikerült
A fiunk 6ho sikertelen próbálkozás után az első hónap Closty-val sikerült ma már 16honapos viszont 10honapja próbálkozunk kistesoval,agusztusban összejött de elveteltem meg az elejen....aztán most kémiai volt....de ha újra megjön jovohonapban újra fogom kérni a Closty-t... Lehet nekem csak úgy fog újra sikerülni.. Vagy is remélem....
Nekem a nőgyógyászom mondta úgy fél éve, hogy tapasztalata szerint a terhességek 85 %-a! fél éven belül bekövetkezik. Persze akkor, ha a pár együtt is van a termékeny napok alatt minden ciklusban.
Nekünk még "csak" 5 hónapja nem sikerül. :)
Ezen már én is nagyon sokat gondolkoztam. Nekünk 11 hónap kellett nem tudom az melyik csoportba tartozik, de mi megszenvedtünk érte. Szerintem is rengeteg mindentől függ. Főleg attól, hogy valaki mennyire görcsöl rá. Olyat is ismerek aki elhatározta, második hónapban össze jött, vagy elsőre, meg olyat is aki nagyon sokáig próbálkozott. Nagyon sok minden tudja befolyásolni az anyai szervezetet, és kevés az a tényeező amire azt mondja a petesejt hogy "most készen állok" A legtöbb esetben szerintem a saját elméjével szab gátat ennek a dolognak. Aki biztos magában az könnyebb helyzetben van .
Saját példával tudok élni, annyira rá görcsöltem a babára, hogy sehogy sem akart össze jönni, aztán a 11. hónapban azt mondtam hogy elég. Nem akarok gyereket nem akarok szenvedni, várni a csodát ami soha nem jön el. És lélekben kezdtem el tiltakozni ellene. (A próbálkozást nem hagytuk abba, de lélekben már nem vágytam arra hogy "hátha most") Abban a hónapban mondtam is a páromnak hogy nem akarom meghallani hogy "na megjött már?" Nem is kérdezte, én pedig elhatároztam hogy csináltatok egy tetoválást, és a 36.napon teszteltem egyet mielőtt mentem a tetoválóhoz, azért még sem szerettem volna mérgezni ha ott a baba, de imádkoztam, hogy ne legyen. (természetesen nem igaziból, mert ) amint megláttam, hogy még száaradás elött ugrik elő a második csík elsírtam magam és el sem akartam hinni.
Mondogattam magamban hogy ez nem ovulációs teszt ez terhességi és pozitív....
Már csak 4 hét van a kislányunk érkezéséig és ez a legnagyobb csoda ami történhet egy emberrel.
Saját történetem alapján csak azt tudom mondani,. hogy az egyetlen értelmes tanács amit adni lehet egy kisbabára vágyó családnak, az az, hogy TÉNYLEG NEM SZABAD RÁ GÖRCSÖLNI.
És bocsi hogy ennyit irtam, olyan jó volt kiirni magamból. :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!