Szerintetek nehéz lesz teherbe esni?
Egy hónappal a teherbeesésem elöt a 3. próbálkozós hónapban 2 hetet késett, viszont a tesztek negativak lettek, igy elmentem nőgyógyászhoz. Ultrahanggal és vérvétellel megállapitotta, hogy PCOS + nagyon gyenge IR-ám van. Nem kaptam semmilyen különleges diétát, néha lejártam edzeni de amugy semmi mást nem tettem és nem is utasitott semmire az orvos, de azt mondta ne aggódjak, mindenképpen teherbe tudok majd esni, max el fog tartani egy darabig.
Felirt viszont egy clomiphene nevü tablettát (utána néztem, ez otthon talán a clostilbegyt tabláttának felelhet meg) amitől az első próbálkozós hónapban terhes lettem és hála istennek minden rendben ment.
A kérdésem az lenne, hogy ha szeretnénk majd kistesót (mindenképpen szeretnénk én is és a férjem is) szerintetek összejöhet-e gyógyszer nélkül is? Ha kb. 3-4 év korkülönbséget szeretnénk akkor esetleg kezdjünk el próbálkozni 1-2 év után hátha sikerül magától és ha nem akkor esetleg lehetne megint a gyógyszerhez nyúlni?
Én 26 éves vagyok a párom pedig 28.
1-2 év múlva csak akkor vágjatok bele,ha nem baj, ha netán egyből terhes leszel!mert ez is bent van a pakliban
de én nem értem, miért bánod,hogy gyógyszer segítségével estél teherbe? vagy miért lenne baj,ha a következő is annak segítségével foganna meg?
Egyszer csináltam, megszakítással és sikerült:-D
De persze van aki meg évekig próbálkozik, ez sok mindentől függ, mennyire egészséges alapból a szervezet,mennyire van felkészülve egy terhesség kihordására.
Ja és Murphy törvénye: Minél jobban nem akarod annál könnyebben sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!