A One Step tesztből mindegyik pozitív időn túl?
Figyelt kérdés
Berendeltem egy csomó one step terhességi tesztet, izgulós fajta vagyok. (Ezt nem kell kommentálni, köszi!) Egytől egyig mind kétcsíkos, de csak időn túl. Persze halványan. Nektek is ilyen a one step?2018. okt. 17. 22:17
1/19 anonim válasza:
Milyen lesz? Tegyel fel kepet. Nem.szaradasi csik lesz rajta?
2/19 A kérdező kommentje:
De előfordulhat, hogy száradási. Sőt, biztos hogy az, csak azért annak elég erős, ergo nem valami jó teszt. Mindjárt felteszem.
2018. okt. 17. 22:43
5/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az, csak bosszantó, hogy majdnem mindegyik ilyen és arra lettem volna kíváncsi, hogy másnak is ilyen-e a one step, mert szerintem sokan használnak ilyet.
2018. okt. 17. 23:19
6/19 anonim válasza:
Én pont ilyet használtam. Terhességi és ovulációs tesztet is. Amikor terhes lettem mindkét csík elég határozott színű volt. Nrm kellett rajta gondolkodnom, hogy pozitív e. Szóval ez 100% negatív. Jól működik csak (saját tapasztalat) ha az ember valamit nagyon szeretne, belemagyarázza a dolgokba a vágyát. Így volt nekem is elhasznált 6 csíkom havonta...hátha csak nem jól mutatta. Ha valóban pozitív lesz, az nem lesz kérdédes. Sok sikert!
7/19 anonim válasza:
Én is ezt használom,teljesen jó.Nem mutatott soha idő után pozitívat.Eddig full negatív nekem,se száradási csík,semmi,de remélem hamarosan majd pozitív lesz.
8/19 anonim válasza:
Ez negatív.
Egyébként izgulós vagyok én is, pont emiatt csináltam úgy, hogy megvártam az elmaradt menzesz napját, lementem DM-be és vettem 2 különböző tesztet. Na ott már nem volt kérdés, mind2 pozitív lett. Hidd el, sokkal jobb módszer, hiszen így is izgulsz tovább hogy megcsinálsz egy tucat netes tesztet késés előtt napokkal.
9/19 anonim válasza:
Hanyadik dpo-n vagy?
Nekem a mai (7.dpo) One Step szinten ilyen. Nincs rajta semmilyen masik csik meg szaradasi sem.
10/19 anonim válasza:
[link] elozo vagyok bocsi. Itt a kep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!