Ma van a 28ik ciklusnap. Nekem 25 26 naposak szoktak lenni. Kesik. Csináltam 3 clearblue tesztet két egyformát és egy digitálisat. Mindegyik halványan pozitív. Léhez alpozitivat mindegyik?
A digitalisat nincs ertelme szetszedni, negativnal is vannak csikok, azt szemmel te nem tudod ertelmezni, hiszen digitalis. Az a relevans, amit a teszt kiir.
A normal clearbluen viszont mostanaban szokott lenni szellemcsik extra halvanyan. Legalabbis tavaly en ketszer is talalkoztam vele, pedig nem voltam terhes.
Egyenlore ezt vedd negativnak (engem a digitalis sohasem csapott be legalabbis). Ha par nap mulva sem jon meg, akkor tesztelj ismet.
A clearblue digitalison ha szetszeded 3 csik a pozitiv, de abbol sem a halvany.
Nincs ertelme szetszedni a teszteket, ha tenyleg terhes leszel nem lesz ra szukseg.
En is maniakusan nemvart utan vizsagalgattam a negativ teszteket es csak nagyobbakat csalodtam. Most, hogy tenyleg terhes vagyok, mar 4 nappal nem vart elott olyan szep tesztem volt, hogy nem kellett keresgelni.
Benne voltam par kulfoldi baba probalkozos csoportban par honappal ezelott, rengetegen panaszkodtak a sima clearblue ra, hogy szellemcsikos volt.
Tesztelj 2 nap mulva mas markaval, ha terhes vagy egyertelmuen latszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!