Van olyan aki egy nap több féla tesztet csinált és mindegyik mást mutatott?
Figyelt kérdés
28.án kellett volna megjönnie. Csináltam ma tesztet és negatív lett. Igaz délután csináltam de a fiamnál is délután csináltam. Amióta megszültem.és megjött mindig pontosan 28án jött meg. Lehetséges hogy egy másik teszt kimutatná ha lenne? Ugyan azok a tüneteim vannak mint a fiamnál: hasizomláz fájdalom, fáradtság. Arra is gondoltam hogy pont ebben a hónapban késik...de furcsák a jelek. Teszteljek másikkal? Inzimed pregrancy tesztet csináltam..anno délután pisiből a gabriell pozítívat mutatott.2018. jan. 30. 13:00
1/6 anonim válasza:
az intimed nem valami jó teszt.De sokan írják hogy ha elmarad a menstruáció már bármelyiknek ki kell mutatni,én nekik hiszek,mert sajnos én még nem voltam terhes.ennek ellenére a facelle tesztet írják egész megbízható és érzékeny tesztnek.Én a helyedben egy ilyet csinálnék.
2/6 A kérdező kommentje:
Hagyjam reggelre?
2018. jan. 30. 13:23
3/6 anonim válasza:
Nekem mind pozitívat mutatott: az első a romed volt, aztán clearblue digitális,gabriell,golyahir. Sok rosszat, jót olvastam mindrol, nekem mind bevalt.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem terhesseg van..akkor nem tudom mitol keshet...csak igy lovesem sincs hogy mekkora lehet a mostani ciklusom.
2018. jan. 30. 13:32
5/6 anonim válasza:
ilyenkor már nem kell reggelre hagyni,egész nyugodtan megcsinálhatod a nap bármely szakában.
6/6 A kérdező kommentje:
Ma megcsinaltam delutan es negativ lett
2018. jan. 30. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!