Reggeli 36.8-37 hő normális?
Napközben 37.4 a hőm , reggel 36.8-37 között peteérés után vagyok .
Egyébként 35.-36. között szokott lenni szóval az érdekel hogy normális e a 37.4? Legalább másfél hete ennyi napközben.
Tudom hogy reggeli hő számít az is magas magamhoz képest, de aggaszt hogy ilyen magas napközben. Babával próbálkozunk esetleg az lehet ? 2.an volt ovum. Vagy egyébként is peteérés után magasabb a hő? Régebben is 1-2napokat eszre vettem magamon mikor magasabb volt de nem így folyamatosan mint most. Az maximum 1-2nap volt. Beteg,felfázva nem vagyok.
Bocsi ha buta a kérdés :(
Nincsen nem rég kezdtem el merni. Tudom hogy multhonapba ilyenkor mertem és 35.8 ... felírom minden nap kb 2-3hete de szerintem ez a napközbeni 37.4 nem normális. De nem érzem magam betegnek,és másfél hete minden délután ugyan ennyi egész estig
Tegnap előtt reggel :36.8 tegnap:37.
Ma 36.8
Szia. Én is csak 2 hete mérem, eddig 36 volt, 3 napja emelkedik, ma reggel már 36,7 volt. Napközben tuti több, érzem. Ovum 1én volt.
3 napja pozik a tesztjeim, szerintem ezért :) hátha Neked is
Ma reggel 36.9
De jó gratulálok:)) remélem Én is h baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!