Görbeszakértők. Normális, hogy ennyire ugrál a reggeli hőm?
1. Már próbáltam a higanyos lázmérőt is. Az is ugyanazt az értéket mutatta. remélem lesz azért pé. :/
2. minden reggel 8kor, nyelv alatt mérem első sípolásig. csak kinyúlok a takaró alól a lázmérőért, mégcsak fel sem ülök az ágyban. nem tudom, mi lehet akkor ez...
azért köszönöm a válaszokat! szép napot Nektek! :)
Szia Kedves Utolsó. Igen, rendben van. Csináltattam labort pont emiatt, mert augusztusban olyan alacsony volt a reggeli alaphőm, hogy ..... 36volt max :) :) sajnos akkor nem is vezettem rendszeresen úgyhogy nincs grafikonom róla. :(
a háziorvos szinte félvállról válaszolva ""elhajt"" ha azt kérdezem, hogy pl. mennyi próbálkozós hónap után kéne dokihoz mennünk.
annyi van hogy minden hétköznap 3:30-kor felkelek az ágyból és elköszönök a páromtól, mert ekkor jár dolgozni. Viszont van, amikor még fél 5kor is megnézem az órát. Nagyon nehezen alszom vissza. Mennyi a minimum ami kell mérés előtt? Olvastam 3-4-5 órákat, de nem mindegy..Mert beszéltük, hogy talán nem fog szólni ha indul, tehát nem kelek fel..végigalszom az éjszakát. Hátha szebb lesz a görbém.Ennél jobb nem jut eszembe...
szerintem próbálj ki egy ciklust úgy,hogy nem kelsz fel, valószínű,hogy ez lehet a gond, sok sikert
(utolsó válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!