Normális az, hogy a reggeli hőm 36,6 (az átlaghőm 36,2) és délután csak 35,5?
Ha gyerek miatt méred a hődet, akkor megnyugtatlak, hogy csak a reggeli számít! Az hogy, hogy alakul nap közben a hőd, az sok mindentől függ, de semmi köze a babához, vagy a foganáshoz.
Ha méred a hődet, akkor csak reggel tedd, felkelés elött az ágyban fekve. Csak az számít!!!
Köszi szépen!
Igen, azért mérem. :) Amint csörög az óra az első dolgom a hőmérés. Csak kíváncsiságból megmértem most is. Ezt nem kellett volna.... :D
Csak reggel mérd a hődet. A többi nem számít, csak össze zavar.
A ciklus.hu-n tudod vezetni szépen a hődet. Nekem nagyon bevállt.
1.válaszoló
Ez érdekes, hogy nap közben ilyen alacsony a testhőd. Én meg pont azt furcsállom magammal kapcsolatban, hogy 37,3-37,5 körül van, pedig a reggeli hőm 36,8 már 3 napja.
Beteg nem vagyok, meg azt sem érzem, hogy esetleg bujkálna bennem valami nyavalya.
(csak azért kezdtem el "csekkolni" nap közben, mert melegnek éreztem a testemet)
Kedves utolsó!
Lehet, hogy fel vagy pörögve? Azért magas? HA fekszel egy órát nap közben, és utánna megméred akkor is ilyen magas?
09:09 vagyok. Azért furcsa, mert csak itt ülök a gép előtt, vagy a kanapén és nézem a tévét.
Ha továbbra is ilyen marad, akkor csak el kellene mennem a háziorvoshoz... mmmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!