37. napnál járok 3 negatív teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Június 20-án volt missed ab műtétem, minimális pecsételés kísérte... 6. hétre megjött, de nagyon kevés es rövid ideig. Utána 36.napra jött meg, akkor már több nap es a mennyiseg is több volt. Most a 37.napon vagyok és még semmi. Hány nap késés a normális? Lehet a missed ab miatt ilyen hosszú a ciklus? Vagy valami nincs rendben? Műtét utáni 7. heten voltam kontrollon, mindent rendben találtak elvileg.2018. okt. 10. 06:14
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy valószínüleg a 22. napon lehetett peteérésem, legalábbis aznap nagyon megfájdult a hasam, ugyanígy volt előző hónapban is.
2018. okt. 10. 06:26
2/4 anonim válasza:
Ha 22.napon volt péd,akkor kb csak 1 napja késik,ha terhes vagy még simán lehet negatív a teszted. Múlthónapban 63.napra jött meg nekem és a doki semmi rendelleneset nem talált,aztmondta ritkán belefér mert nem vagyuk gépek. Viszont 1 hét múlva ha nem jön meg,a helyedben elmennék orvoshoz.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, végülis ha azt nézzük akkor valóban 1 nap késés. De múltkor is 36 napos volt, nem túl hosszú idő ez? Műtét előtt 29-31 naposak szoktak lenni. Ha nem jön meg, akkor jövőhéten elmegyek dokihoz.
2018. okt. 10. 22:23
4/4 anonim válasza:
35 napig normális,de ha hosszabb táv óta így működik a ciklusod,elmennék dokihoz,nézetnék hormonsort is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!