Lehetek terhes, ha 5napja késik, de a teszt amit az 5ik napon elvégeztem negatív lett?
Sziasztok,
Sok hasonló bejegyzést olvastam már,és eltérőek voltak,ezért inkább leirom az én esetem:
Aug.28án jött meg a havim,es kb 30áig tartott. Szept. megkellett volna jönnie 27től,de nem jött meg.
A párommal együtt voltam azokban az időkben/napokban többször is,amikor a mens. naptár szerint magas volt az esélye hogy teherbe essek Szept 11-13ig. Azóta a közèrzetem rossz,randomra változik. Ami idegesítő a hányinger erős szèdülés, éhség érzet..de a gyomorégés,fog és fej fájás is fenn áll. Pluszban a hasam alja görcsöl enyhén néha,és szúr de nem erősen. A melleim érzékenyek voltak és fájt pár napja,de most már az sem..és a puffadás is elmúlt csak gázok gyötörnek és a folytonos vizelési inger,és a hangulatváltozásaim..
Tudom orvoshoz mennem kellene és kiderülne,de még várnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!