Szerintetek lehetsegés hogy babát várok annak ellenére hogy a 38. napon negatív a teszt?
Ez a második probálkozós hónapunk,az elsőben pontosan jött meg(36.napra) de sokkal kevesebb vérrel mint szokott, most viszont úgy érzem, hogy teljesen felborult minden, a 19.napon barnáztam (egy törlés erejéig) majd a 23.napon rózsaszín maszatolás vettem észre, ugyanígy egyetlen törlésnél csak,majd a 29.napon azt hittem hogy megfog jönni, de akkor is csak rózsaszin maszatolás volt, azóta semmi jele semminek se!
De megijedtem mert még soha sem volt közti vérzésem/maszatolásom, esetleg más is járt már így? Vagy valakinek van valamilyen tapasztalata hogy miért lehetséges ez?
Az orvoshoz már kértem időpontot, tudom hogy csak ő tud pontosat mondani, de addig ez nem megy ki a fejemből!
Sok helyen olvastam, hogy mensi előtt barnáztak aztán még sem jött meg és pozitív lett a teszt.
Tudom nem könnyű várni, de még csak most kezdtetek bele. Várj még a hétvégéig és, ha nem jön meg tesztelj.
Szerintem az elég gyakori, hogy amikor a pár nekikezd a próbálkozásnak, akkor összekavarodik a nő ciklusa.
De az is kérdés hogy hogyan védekeztetek előtte, mert ha fogamzásgátlót szedtél mielőtt nekikezdtetek, akkor amiatt is simán lehet zűr.
36 napos ciklus melkett a 38. napi negatív teszt se jelent még sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!