Nemvárt előtt 1 nappal 3 pozitív és egy negatív teszt, mindjárt megjön érzés? Ez mennyire gyakori?
A mindjárt megjön érzés normális. Nálam is volt, mindig mentem a wc-re mert éreztem hogy na most....meg fájt a hasam is kicsit, a derekam...de végül nem jött meg és rá 2napra teszteltem pozitívat. Ma már 21heteses vagyok😊
Ne aggódj, minden rendben lesz. Ne is gondolj a vetélésre.😊
Nyugodj meg. Minden rendben lesz. Nem lesz gond, de még kb 1 hétig én nem élném bele magam.
Ha esetleg gond lesz ne csüggedj el. Összejön nem sokára a pocaklakó.
Szoritok a legjobbak miatt! 😊
Igen. Vitamint, folsavat, magnéziumot akár vast is szedhetsz. Mind jó.
Kerüld az emelést, lépcsőzést, biciklizést és a hirtelen guggolást felkelést-lefekvést és a forró fürdőt, vörös bort.
De persze sajnos ha a baba meggondolja magát ilyennel nem lehet feltartóztatni, csak ezek nővelik a vetélés esélyét.
Felesleges nemvárt előtt tesztelni. Csak magad stresszeled feleslegesen ráadásul 4 teszt egyszerre?
Azt mondom, nyugodj meg, igyál egy forró teát vagy csokit és várj meg 1-2 hetet legalább... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!