Ki ért közületek tényleg a tesztekhez? Melyik pozitív / negatív az érdekel
Figyelt kérdés
2018. szept. 21. 16:30
1/16 anonim válasza:
Ovu vagy terhességi? Szerintem aki tud olvasni, az tud értelmezni egy nyamvadt tesztet.
2/16 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Jött pozi/nega válasz is 😀 Nem tudom most melyik... Az erdekelne elsősorban volt e ovum ténylegesen.
2018. szept. 21. 16:35
3/16 anonim válasza:
1) aki nem latas serult
2) aki el tud szamolni kettoig
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek válaszoljátok meg most milyen a teszt :)
2018. szept. 21. 16:36
5/16 anonim válasza:
Hányszor kérdezed még meg? Napok óta szembe jön velem ez a kép
6/16 A kérdező kommentje:
Amíg nem kapok választ, hisz ez egy kérdezős oldal. Érdekel hogy volt-e valóban ovum vagy sem! Ha baj, görgess át. Köszi
2018. szept. 21. 16:39
7/16 anonim válasza:
Ha ennyire nem sikerül eldönteni egy ilyen egyszerű dolgot akkor még javaslom jegeld a gyerekvállalást. Köszi.
8/16 A kérdező kommentje:
Könyörgöm mi köze van ehhez a gyerekvállaláshoz? Ha valaki ezt mondja, valaki azt akkor hogyan döntsem el? De ha nem tetszik valami görgess át! Sosem fogom megérteni miért kell egyből rossz szemmel, negatívitással írni másnak. Idáig fejlődünk hogy ilyennek kell lenni? Néha undorodok a válaszoktól amik itt mennek.
2018. szept. 21. 16:42
9/16 anonim válasza:
Szerintem negativ már a mai így ma történt meg a tüszôrepi, ma volt az ovud!
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. szept. 21. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!