Ha korábbi terhességnél 12. dpo-n egyértelmű pozitív volt a teszt, de most negatív, akkor esélytelen?
A korábbi terhességemnél 12. dpo-n egyértelmű második csíkom volt. Nem kellett fény felé forgatni meg keresgélni.
Most szintén teszteltem a 12. dpo-n, mert leszakadnak a melleim, és totál úgy éreztem, valami van... Viszont a tesztem hómező.
Olvastam itt más kérdéseknél, hogy van akinek csak később mutatta a teszt, 14-16. dpo körül.
Viszont én úgy gondoltam, hogy ha korábban is mutatta nekem ilyenkor, most is fogja. Mit gondoltok?
Jaj, ez hülyeség. Nem vagy robot. A beágyazódás 7-11 nap. Lehet hogy előzőleg 8 volt, most meg 10. De lehet hogy most a pisid kevésbé koncentrált. De lehet az is, hogy a hcg előzőnél ilyenkor már mondjuk 230 volt, most meg csak 180 és a teszt 200 felett érzekel. (ezek természetesen hasraütéses számok!)
Én laikus vagyok, de józan paraszti ésszel GONDOLKODÓ nő. Szerintem te is. Ezek eszedbe sem jutottak?!
1. vagyok, lemaradt: 1. gyerekemnél nemvárt napján a tesztvonal erősebb volt, mint a kontrollcsík, a kistesóknál pedig ugyanígy nemvárt napjan iszonyú halvány.
Egyáltalán ugyanazzal teszteltél mint az 1. gyereknél?
Csak arra gondoltam, hogy ha már tünetek is vannak, akkor egy 10-es tesztnek már mutatnia kellene valamit... :( Máskülönben csak képzelem a tüneteket megint....
Amúgy igen, ugyanaz a teszt. Facelle vizeletsugaras.
Nem esélytelen.
Nekem négy terhességem volt. Mindegyik picit más.
És a peteérést sem 100% hogy jól lőtted be.
Mi a negyedikre relatíce sokat vártunk. Minden hónapban "véltem tüneteket érezni", pedig csak szerettem volna nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!