Ez szerintetek pozitiv vagy negativ?
Nagyon koran teszteltem mert csak hétvégén kellene megjönni-e. Most vagyok kb a 8. DPO napon reggrl meg most délután is ilyen a tesztem. (Olcso wishes teszt)
A naptár nem pontos. Csak korábbi adatokból kalkulál. Pontosan csak hőmérőzéssel tudod megmondani.
Nekem egyik gyermekem a 11. Ciklusnapon fogant egy másik a 17.-en. Még ha mindig 28 napra jön is meg a mensid, nem biztos hogy a 14. Napon van ovud. Mert lehet a luteális fázisod (ovutól mensiig) csupán 13 nap nem pedig 14. És akkor máris a 15. Napon van ovud. Érted?
Ha meg 28-30 nap között mozog a ciklusod amkor 13-16. napon is lehet. Szóval ez az erősségű teszt nem lehet 8. Dpos. Az olyan halvány kellene legyen, ami fotóról nem látszik. Leghamarabb a 9. Dpo látszik, de fotózni azt is nehéz. Ha mégis 8. dpo, akkor szerintem ikrek.
4 gyermek anyukája vagyok és rengeteg teszt van már mögöttem :)
Szia. 4-es vagyok :)
En màr nagyon vàrom az eredmènyt :) nagyon szorìtok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!