Elszakadt az ovszer! Esemenyutani?
Tegnap este voltam parommal egyutt. Eddig mindig a Lifestyle ovszert hasznaltuk nem volt baj. Most o a valtozatossag kedveert hozott Durex ovszert es az aktus vegen mikor kihuzta,akkor vettuk eszre hogy az ondotartaly resznel van egy kb 1cm-es szakadas/repedes!!!! Nem is ertem amugy hogy a fenebe tortenhetett. Nem igazan szamolom mikor van ovum vagy mikor nincs de naptar szerint holnap,holnap utan kene lennie. Mindenkepp kell esemenyutani?? Annyira nem akarom a szervezetem megbombazni egy nagy adag hormonnal. Nagyon merges vagyok. Jo markaju ovszer elmeletileg,gyarolatilag meg semmire nem jo????
Koszi a segitseget.
20/L

Azért durva, mennyi panasz van a Durex óvszerekre, pedig a leginkább hype-olt márka. Én eddig elkerültem, már csak az ára miatt is, és úgy látszik, ez így is fog maradni.
Ami a bunkózást illeti... (nem összekeverendő a jó tanáccsal) Én nem hagynám annyiban, patikában kell lennie valamiféle vásárlók könyvének, oda be lehet írni, ha az eladó kifogásolhatóan viselkedik. Ha kirúgni nem is fogják, a főnökétől biztos kap egy alapos lecseszést, amit meg is érdemel. Meg orvos esetében is kell lennie valamilyen lehetőségnek panasz benyújtására.

Utolsó, igazad van de sajnos nekem ez eszembe se jutott.
Pedig megérdemelte volna hogy be írjam.
Igen ! Mi is az ara miatt nem vettuk de most akcioba volt ez az extra sikositoval ellatott fajta. Az a baj banom mar
nem neztem meg jobban a felhelyezesnel hogy hibas e vagy sem. Elmeseltem baratnomnek mi tortent es azt mondta kb 8 eve pont ezert vett be o is esemenyutanit mert a Durex elszakadt naluk is.
Az a bosszanto probalna az ember vedekezni normalisan de igy nehez ha a gyarto valamit elcsesz. Nekem azota is halvany barnas folyasom van. Szerintem adtam egy jo loketet a hormonjaimnak. :(

Akkor én még jól jártam anno. :D Nálunk csak a gyógyszertárban néztek úgy a páromra, aki elkísért persze, mintha kb megerőszakolt volna. Tényleg, ha szemmel ölni lehetett volna...
De nagy beszólások nem voltak, csak a dokitól az ejnyebejnye. Így 5 év távlatából már vicces, akkoriban nem volt az. :)
Kérdező, a barnázás normális, még a következő menzeszed is fura lehet. Ha utána se jön meg rendesen, akkor nézz el dokihoz, de egy hónap alatt azért nagyjából rendben leszel. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!