Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elszakadt az ovszer! Esemenyut...

Elszakadt az ovszer! Esemenyutani?

Figyelt kérdés

Tegnap este voltam parommal egyutt. Eddig mindig a Lifestyle ovszert hasznaltuk nem volt baj. Most o a valtozatossag kedveert hozott Durex ovszert es az aktus vegen mikor kihuzta,akkor vettuk eszre hogy az ondotartaly resznel van egy kb 1cm-es szakadas/repedes!!!! Nem is ertem amugy hogy a fenebe tortenhetett. Nem igazan szamolom mikor van ovum vagy mikor nincs de naptar szerint holnap,holnap utan kene lennie. Mindenkepp kell esemenyutani?? Annyira nem akarom a szervezetem megbombazni egy nagy adag hormonnal. Nagyon merges vagyok. Jo markaju ovszer elmeletileg,gyarolatilag meg semmire nem jo????

Koszi a segitseget.

20/L

2018. okt. 7. 09:51
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ment a zold kezecske mindenkinek. Igen engem is szepen leoltottak mert szerinte nem jol raktuk fel a gumit. Mondom eddig akkor miert nem szakadt ki?? Ugyan ugy csinaltunk mindent. Lenyeg ma reggelre elkezdtem barnazni ami atvaltott picit veresre. Ettol feltem en...
2018. okt. 9. 08:45
 22/29 anonim ***** válasza:
velem a patikus volt lekezelő..mikor meglátta hogy eseményutáni kell..
2018. okt. 10. 19:45
 23/29 A kérdező kommentje:
Szomoru! Nem tudom amugy mi kozuk van hozza...
2018. okt. 10. 21:45
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért durva, mennyi panasz van a Durex óvszerekre, pedig a leginkább hype-olt márka. Én eddig elkerültem, már csak az ára miatt is, és úgy látszik, ez így is fog maradni.

Ami a bunkózást illeti... (nem összekeverendő a jó tanáccsal) Én nem hagynám annyiban, patikában kell lennie valamiféle vásárlók könyvének, oda be lehet írni, ha az eladó kifogásolhatóan viselkedik. Ha kirúgni nem is fogják, a főnökétől biztos kap egy alapos lecseszést, amit meg is érdemel. Meg orvos esetében is kell lennie valamilyen lehetőségnek panasz benyújtására.

2018. okt. 11. 07:20
 25/29 anonim ***** válasza:

Utolsó, igazad van de sajnos nekem ez eszembe se jutott.

Pedig megérdemelte volna hogy be írjam.

2018. okt. 11. 07:38
 26/29 A kérdező kommentje:

Igen ! Mi is az ara miatt nem vettuk de most akcioba volt ez az extra sikositoval ellatott fajta. Az a baj banom mar

nem neztem meg jobban a felhelyezesnel hogy hibas e vagy sem. Elmeseltem baratnomnek mi tortent es azt mondta kb 8 eve pont ezert vett be o is esemenyutanit mert a Durex elszakadt naluk is.

Az a bosszanto probalna az ember vedekezni normalisan de igy nehez ha a gyarto valamit elcsesz. Nekem azota is halvany barnas folyasom van. Szerintem adtam egy jo loketet a hormonjaimnak. :(

2018. okt. 11. 11:55
 27/29 anonim ***** válasza:

Akkor én még jól jártam anno. :D Nálunk csak a gyógyszertárban néztek úgy a páromra, aki elkísért persze, mintha kb megerőszakolt volna. Tényleg, ha szemmel ölni lehetett volna...

De nagy beszólások nem voltak, csak a dokitól az ejnyebejnye. Így 5 év távlatából már vicces, akkoriban nem volt az. :)

Kérdező, a barnázás normális, még a következő menzeszed is fura lehet. Ha utána se jön meg rendesen, akkor nézz el dokihoz, de egy hónap alatt azért nagyjából rendben leszel. :)

2018. okt. 11. 16:35
 28/29 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért pedig két 7 múlva csinálj tesztet
2018. okt. 12. 03:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Igen kicsit nekem ugy jott le a dolog mint ha en tehettem volna arrol hogy kiszakadt a gumi. Pedig mit tudjak ok hogy mi is tortent valojaban. Nem szeretem ha elso ranezesre itelkeznek..... mit kap az aki abortuszra megy ha mar egy esemenyutani kiiratasnal lenezik a masikat.... A barnazasom meg mindig tart, nem erosen de zavaro. Tesztelni fogok mindenkepp mert pont ovulaciokor tortent a dolog. Escapelle tabit kaptam,
2018. okt. 12. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!