Nem mentem el de elszakadt a gumi a külső bőrön. Lehetek terhes?
Sziasztok!
Éppen barátnőmmel szexeltem mikor a péniszem kicsúszott, vissza akartam rakni de a szőrös szeméremdombán elszakadt a koton. Nem mentem el hiszen lassan mozogtunk mert ez volt az első alkalom. A elszakadás után 2 percre azonnal és alaposan megmosta kívül belül 3x is. Mennyi az esélye, hogy a terheség alakulhat?
Értelmes választokat kérek és előre is köszönöm a segítséget.
A kimosás nem akadályozza meg hogy Terhes legyen
Mire ő kicsámborgozz a fürdőbe mosakodni adig az előváladékban lévő kisfickók már jó uton voltak
Utsó! Annyira imádom a válaszaidat! Akkora unottság árad mindegyikből, hogy kivagyok tőle!! :DD mindig megmosolygom amikor látom!!
N
Te biztos nem vagy terhes, esetleg a barátnőd. Kimosta? Es? Akkor mi van?
Kicsúszott, ok. Elszakadt, ok. Jött ki vmi? Csak a szemeremdonbon voltál épp.
Mi köze a szörnek ehez?! Gondolom vagy nem jól huztad fel, vagy rossz volt a méret, vagy régi volt, vagy nem jól tároltad, vagy gyári hibás volt.
Hímivatsejtnek szükséges a hüvelybe kerülnie, hogy végbe menjen a megtermékenyítes.
Te nem lehetsz terhes. Akkor sem, ha elmentél.
Egyébként a lassú mozgástól is el lehet menni.
A mosás nem védekezés.
Szóval szerintem még hanyagoljátok ezt a szex témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!