Tegnap este voltam parommal egyutt. Eddig mindig a Lifestyle ovszert hasznaltuk nem volt baj. Most o a valtozatossag kedveert hozott Durex ovszert es az aktus vegen mikor kihuzta,akkor vettuk eszre hogy az ondotartaly resznel van egy kb 1cm-es szakadas/repedes!!!! Nem is ertem amugy hogy a fenebe tortenhetett. Nem igazan szamolom mikor van ovum vagy mikor nincs de naptar szerint holnap,holnap utan kene lennie. Mindenkepp kell esemenyutani?? Annyira nem akarom a szervezetem megbombazni egy nagy adag hormonnal. Nagyon merges vagyok. Jo markaju ovszer elmeletileg,gyarolatilag meg semmire nem jo????
Inkámm mint 19 évesen egy gyerek ( ennnyi idős voltam)
Azóta a férjemmel többször szakadt, kizárólag ez a márka
( de nekünk nem lett volna gáz akkor ha jön a gyerek csak még nem terveztük, így nem vettem be esemény utánit, nem sikerült be, de nem is ovu környékén volt)
2 nap az pont esélyes
Lányomat így sikerült ( tervezetten)
2018. okt. 7. 10:46
12/29 anonim válasza:
Ha mostanában van ovulációd, akkor el se gondolkozz rajta, hogy be kell-e vajon venned esemény utánit. Menj irasd fel mihamarabb, ne kockáztass, ha nem szeretnél most babát.
2018. okt. 7. 11:04
13/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok hasznos valaszt. Egy biztos soha tobbet durex,ketto megyek az ugyeletre a tabiert. Koszonom!!!
2018. okt. 7. 11:19
14/29 anonim válasza:
Èn is vettem be ilyet egyszer, 18 voltam, mikor kiszakadt a gumi.
Nem lett semmi mellékhatása, nem borult fel a hormonrendszerem. Soha életemben nem szedtem fogamzàsgàtlót. Most 28 vagyok, és vàrandós a 2. gyermekemmel. :)
2018. okt. 7. 11:34
15/29 anonim válasza:
Vegyél be esemény utánit mindenképpen. En egyszer vettem be, semmi mellékhatása nem volt. Raadasul a férjem ment be a kórházba felíratni, mert nekem mennem kellett dolgozni. Előre meg vannak itt írva a receptek, csak az adataimat kérte a nővér es irta is rá, orvossal nem is találkozott a férjem.
2018. okt. 7. 11:46
16/29 anonim válasza:
Érdekes, én meg pont a durexben bízom a legjobban :) soha semmi gondom nem volt vele. A lifestylt meg utálom, kidörzsölt meg minden bajom volt tőle. Bár tény hogy az sem szakad ki sosem.
2018. okt. 7. 12:23
17/29 A kérdező kommentje:
En sem ertem hogy tortent. Rendesen lett felhelyezve,nem volt kapkodas semmi. Gyogyszert megkaptam,plusz egy kis beszolast "Legkozelebb tessek jobban figyelni a felhelyezessel mert ez a hormonjainak nem fog jot tenni" Kedves ugyeletes orvos. Erdekes a Lifestyle-t is ugyan ugy raktuk fel mint eddig meg sem szakadt el. Reped meg... hogy hivjam...
2018. okt. 7. 14:10
18/29 anonim válasza:
Ha csak ennyi beszólást kaptál, az normális. :) És jogos jó tanács is, mert attól, hogy nem mindenkinél van mellékhatás, a hormonjaid attól még táncot járnak. Bár ezekre az új csodabogyókra az van ráírva, hogy akár havi szinten lehet szedni, de nekem pl. elmondta anno a doki, hogy fél éven belül nem kéne ismételni, hogy ne legyen nagyobb gond.
2018. okt. 8. 08:50
19/29 anonim válasza:
Amikor én jártam így, az orvos az asztalán ülve passziánszozott a számítógépén -le nem véve a szemét a monitorról-! Odaszólt nekem, hogy mondjam el, hogy történt (??) majd utána megkérdezte, flegmán lekicsínylően, hogy “legalább jó volt?” Aztán átkiabált az asszisztensnek, hogy egy “újabb kislány nem tudott vigyázni” írjon fel esemény utánit. Nagyon megalázó volt. 23éves voltam akkor, nem egy szombat éjjel szedtem fel valakit...
2018. okt. 8. 09:13
20/29 anonim válasza:
Utolsó, hihetetlen, annyira tapló orvosok vannak!!!!
Persze tisztelet a kivètelnek! Nagyon meg tudjàk alàzni az ember lányàt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!