Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elszakadt az ovszer! Esemenyut...

Elszakadt az ovszer! Esemenyutani?

Figyelt kérdés

Tegnap este voltam parommal egyutt. Eddig mindig a Lifestyle ovszert hasznaltuk nem volt baj. Most o a valtozatossag kedveert hozott Durex ovszert es az aktus vegen mikor kihuzta,akkor vettuk eszre hogy az ondotartaly resznel van egy kb 1cm-es szakadas/repedes!!!! Nem is ertem amugy hogy a fenebe tortenhetett. Nem igazan szamolom mikor van ovum vagy mikor nincs de naptar szerint holnap,holnap utan kene lennie. Mindenkepp kell esemenyutani?? Annyira nem akarom a szervezetem megbombazni egy nagy adag hormonnal. Nagyon merges vagyok. Jo markaju ovszer elmeletileg,gyarolatilag meg semmire nem jo????

Koszi a segitseget.

20/L

2018. okt. 7. 09:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Mivel élvezés után veszi ki, és az 1 cm-es lyuk elég nagy az ondótartálynál, gyakorlatilag az egész beléd ment. Igen, kell eseményutáni. Ettől kevesebb miatt is esnek teherbe.
2018. okt. 7. 09:54
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Jó a durex, 20 éve használom, lehet éppen kifogtatok egy hibásat, hát a helyedben, én most elszaladnék esemény utániért, minél hamarabb veszed be, annál valószínűbb, hogy hat.
2018. okt. 7. 09:55
 3/29 A kérdező kommentje:

Oszinten en eddig 2x hasznaltam Durexet.... most volt a masodik. Fogalmam sincs hogy a fenebe repedt ott szet.

Igen,neztuk utana es kb semmi nem maradt a gumiban. Abban remenykedtem csak hogy mivel nem ma van ovulaciom csak 2 nap mulva igy talan nem lesz baj...de a talan ide keves.

Nem akartam nagy hormontartalmu tablettat szedni hogy osszezavarja a ciklusom. Regen akartam fogamzasgatlo tablettat is szedni de mivel iszonyat migrenes vagyok a doki nem ir nekem ki,az novelne a stroke kockazatat. Szerinte... akkor most ez??? Felhivom a korhazat es erdeklodom. Istenem.....

2018. okt. 7. 10:00
 4/29 anonim ***** válasza:
97%

Mindenképpen vedd be. Fogd fel így: egy terhesség/szülés/abortusz sokkal jobban megviselne hormonszinten, mint ez a bogyó. Ez a kisebbik rossz.

Amúgy mi a durexszel csomószor jártunk így, hogy repedt, volt, hogy egy aktus alatt hármat fogyasztottunk el (ha időben észrevettük). Egy idő után annyira rágörcsöltem erre, hogy képtelen voltam élvezni az együttlétet, csak az volt bennem, hogy mi van, ha baj lesz.

Írtad, hogy neked a tabi nem opció, de végigvenném a dokival az egyéb alternatív módszereket is, nincs-e olyan, ami megfelelhet.

2018. okt. 7. 10:09
 5/29 anonim ***** válasza:
94%

Kivétel nélkül lifestyle-t használunk ha valamiért gumit kell huzni. (tabit szedek de pl. amikor antibiotikumot szedtem, igy kelett a kiegészítő védekezés) A durexben én sem bizom, nálam egyszer szakadt ki de nem adtam lehetőséget, hogy mégegyszer kiszaadjon inkább márkát váltottam.

Barátnőmnél és a párjánál 2x is kiszakadt szintén a durex egy hónapon belül.

Nekem ennél a kiszakadásnál kelett eseményutánit bevennem, nem is gondolkodtam rajta pedig melette szedtem a tabit is csak ugye olyan gyogyszert is ami gyengitette a hatását, de nem mertem kockáztatni.

Hajlamos vagyok a pattanásokra, mivel problémás az arcbőröm, de az esemény utáni bevétele után sem a börömön nem tapasztaltam változást sem a ciklusomat nem boritotta fel, ugyanolyan pontos azóta is mint előtte volt.

Laktóz érzékeny vagyok, fel is hivták az ügyeleten a figyelmemet, hogy hányást okkozhat mert magas az esemény utáni tabletta laktóz tartalma (legalábbis azé amit nekem felirtak) ugyhogy én inkább azon aggódtam nehogy távozzon iső előtt, de hálisten nem volt ezzel sem probléma :)

2018. okt. 7. 10:32
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

"csak hogy mivel nem ma van ovulaciom csak 2 nap mulva igy talan nem lesz baj.."

Ebben kár reménykedni, mivel ez nem kisebbíti az esélyt egyáltalán. Babára váró pároknak direkt minimum 3 nappal az ovu előtt érdemes elkezdeni a próbálkozást, mivel a hímivarsejtek ~3 napig lazán elélnek és így lehet biztosítani, hogy az ovuláció idejére már legyen várakozó kiskatona. Ha csak az ovu napján akciózik valaki, kisebb az esélye.

2018. okt. 7. 10:34
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nekem is esemény utánit kellett bevennem. Magyon izgultam, hogy fog reagálni a szervezetem.

Én voltam a legjobban megdöbbenve, de SEMMI mellékhatása nem volt, időben napra pontosan jött meg, ahogy máskor is.

Az már más kérdés, hogy a kórházban, ahol az orvos felírta (oda tudtam a leghamarabb bejutni) milyen megalázó stílusban kezeltek. komolyan, ha teheted, saját nőgyógyásznál írasd fel!

2018. okt. 7. 10:36
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok: Én bele gondoltam abba mennyire megviselne egy abortusz de még a döntés meghozásáig tartó út is, vagy ha a megtartás mellett döntünk akkor, hogy mennyire negativ iányba mozdítaná el az életemet egy gyerek rossz időben érkezése.

Ezek melett az esemény utáni tabletta mellékhatása elhanyagolható kellemetlenség.

2018. okt. 7. 10:37
 9/29 anonim ***** válasza:
24%
a megalázó stilust sajnos alá tudom támasztani: nekem közölte az ügyeleten lévő orvos, hogy: "Legközelebb olyannal éljek nemi életet aki ismeri a gumiovszer rendeltetés szerű használatát." Pedig sajnos ez nem ezen mulik balesetek előfordulnak :(
2018. okt. 7. 10:39
 10/29 anonim ***** válasza:
12%
Mi is durexet használtunk tegnap este, de nekünk nem szakadt ki.:O 22/L
2018. okt. 7. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!