Mensi előtt 5 nappal barnás, krémes folyásom van,37 a hőm, derekam leszakad, mensis érzésem nincs. Hányinger, melleim égnek. Lehet baba, vagy inkább meg fog jönni?
Figyelt kérdés
A pé-m előbb volt mint félidő, akor ez már nem lehet beágyazódás? Az biztos, hogy a pé után már 2 héttel be is ágyazódik? Leírom másképp is: 10-én jött meg, 19-én volt pé-m ( ovuteszt, nyúlos folyás, hő minden stimelt) 30 naposak átlagosan a ciklusaim, 9-ére nem várom, lehet ez barnázás még beágyazódástól, vagy annak már előbb kellett volna lennie? A hőm viszont azóta ilyen magasan van 36,9-37. Valaki tudna valami tanácsot?2008. nov. 4. 18:51
1/10 anonim válasza:
Szia! Dettó, pont így vagyok ezzel én is!!!!
okt.10-én volt az utolsó, nov 9-re nemvárom,nekem a peteérésem 26-án volt, tegnap és ma pár csepp barna folyás(ez a10-11. napom),hasi érzékenység...+ a hőm , ami peteérés után 36,8-36,9 felugrott 37.1-re..ami ,utánna olvastam,lehet beágyazódás...
Én még türelmesen várok,Bízom,hogy a hőm fenn marad és baba lesz a dologból.Neked is szorítok..
Aztán írd meg mi lett!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hát neked is sok sikert! Majd megírom és te is!
2008. nov. 4. 21:29
3/10 anonim válasza:
Szia! Én vagyok a válaszadó..,veled mi van.Nekem ez volt az 5. nap, hogy barna maszatolásom van. Szerencsére nem sok, de épp elég a parához. A hőm viszont még az "egekben".
4/10 A kérdező kommentje:
Szia! Mennyi az az egekben? Nekem 37,1 és én is 5 napja barnázok, meg ma volt egy 5 percig tartó olyan erős szúrkálásom a méhembe, hogy készen voltam. Remélem nem mensi lesz. Írj!
2008. nov. 6. 21:40
5/10 A kérdező kommentje:
Szia! Ma reggel a hőm 37 és még mindig barnázok, ez már biztos, hogy nem a beágyazódástól van, szerintem annak már meg kellett volna történnie. Meg fog biztos jönni, de már legalább akor jönne meg, mert a derekam leszakad és tegnap az a szurka a méhembe szörnyű volt. Veled mizu?
2008. nov. 7. 07:38
6/10 anonim válasza:
Szia!
Ma bejelentkezek dokihoz, szerdánként rendel csak, remélem kapok időpontot.Szerintem ez már nem normális.
Még ma regel is 36,9 volt, de mindenképp írok, hogy mi történik!
7/10 anonim válasza:
.. és igen, akkor jöjjön inkáb meg, de ne szórakozzon. Eddig még egyszer sem volt ilyen tapasztalatom!!!!
8/10 A kérdező kommentje:
Nekem sem, de nagyon rossz. Az én dokim meg csak két hét múlva tud fogadni, de én is megyek, ha mensi lesz, ha nem, mert nem normális 6 napig barnázni! Majd meglátjuk, mindenképpen írd ám meg, hogy veled mizu!
2008. nov. 7. 09:16
9/10 anonim válasza:
LEESETT A HŐM!!!36,6-ra :(
..DE ELŐRE!!!! Talán majd legközelebb :)
10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem is megjött ma, de az én hőm még nem esett le, majd biztos holnapra. Sajnálom, majd legközelebb, így van! Sok sikert!
2008. nov. 9. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!