24 ére nem várom,2 napja iszonyat hasszurkálásom van, de még semmi. Krémes a nyákom. Ugye nem baba?
nekem ha megjön akkor aznap fáj a hasam és meg is jön.
de most 2 napja semmi,megszakitással szeretkeztünk.lehet ebből baba?Melleim fájnak,de nem vészesen.
Nem tervezem a babát,csak érdeklődőm,mi lehet ez a hasifájás 2 napja.Volt mát igy valaki?és mi lett?Köszönöm a válaszokat.tesztet nem csináltam.
akkor te 24re várod...(azért irjuk h nem várjuk, mert örülnénk ha nem jönne meg=baba)
azt nem tudom h terhes vagy e, de hogy lehetsz az biztos.a megszakitásos módszer messze nem biztonságos,annak ellenére h sokak "védekeznek" igy. egy tesztet csinálj majd ha nem jön meg,az a biztos.
köszönöm a válaszodat.
Most nem tervezném a gyermeket.de az az lennék,megtartanám,igaz ő lenne a 3 dik baba:-9
olyen erős has szurkám sosem volt,és csak akkor van hasfájásom ha megjön,rá kb 1-2 órára,de ez a 2 nap már kicsit soknak tünik nekem.Várok még.és ha nem jön mem akkor pénteken veszek egy tesztet.Köszönöm,és itt Mindenkinek megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!