Száradási csík, igaz? (intimed teszt)
Figyelt kérdés
[link] jpg
Igazából már meg sem lepődnék rajta, kezdem kicsit feladni. De eddig ha láttam is rajta valamit fényképen sosem látszott.
2018. okt. 4. 13:40
51/61 anonim válasza:
Szerintem várj most 2 napot legalább.addigra erősödni fog ha baba van :)
Első
52/61 anonim válasza:
Én a helyedben már ma tesztelnék. 2 naponta duplázódik a hcg, ha van baba, már ma tényleg egyértelműen ki kell mutatnia a tesztnek. Én 2 naponta teszteltem és az ugyan ilyen tesztem után 2 nappal már jóval erősebb volt a 2. csík.
Én nem várom 30.-ra. :)
53/61 anonim válasza:
Már most nagyon nagyon kíváncsi vagyok. :) Előző voltam. :)
55/61 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire igaz, hogy 2naponta duplazodik a hcg, nekem csak egy het mulva lett valamivel erosebb a csik, es ket het mulva lett majdnem olyan, mint a kontrollcsik. Szerintem embere valogatja
57/61 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött. :) Elkezdtem szedni a Femibion 0-át. Tudom hogy nem ettől leszek várandós, de úgy tudom van benne folsav, E-vitamin és D3-vitamin, ami kell a szervezetnek főleg várandósság idején. Úgy gondolom ártani nem árthatok vele és erőt is ad hogy ne keseredjek el. Jövő hónapban remélem már örömkönnyek lesznek! Köszönöm szépen mindenkinek aki írt és érdeklődött! :)
2018. okt. 16. 13:42
58/61 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,de fel a fejjel.remelem a következő hónap sukeres lesz mindkettönknek :)
Első
59/61 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem! Drukkolok! :)
2018. okt. 17. 21:25
60/61 anonim válasza:
Sziasztok! Na ki hogy áll? Nekem 30.-án kellett volna megjönni, nem jött. 5. nap késés...de teszt negatív. 8.-án voltunk együtt Férjemmel (külföldön dolgozik, nem is volt máskor lehetőség), igaz peteérés előtt jóval. Ha Baba lenne szerintem már mutatnia kellene a tesztnek. De sehol semmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!