Száradási csík, igaz? (intimed teszt)
Figyelt kérdés
[link] jpg
Igazából már meg sem lepődnék rajta, kezdem kicsit feladni. De eddig ha láttam is rajta valamit fényképen sosem látszott.
2018. okt. 4. 13:40
11/61 anonim válasza:
Én is látom azt a második csíkot, ez a teszt nem full negatív mert van csík. De h szürke v rózsaszín azt én sem tudnám megmondani. Szurkolok.
13/61 anonim válasza:
En ugy gondolom, h van esely a babara, majd ird meg, ha megint tesztelsz! :)
15/61 A kérdező kommentje:
Még nem, csak rendelni tudtam, elsőbbségivel, remélem délután megérkezik. Akkor csinálok is egyet, ha kétes akkor holnap ismétlek. Ha ma nem érkezik meg akkor csak jövő hétfőn tudok. :/
2018. okt. 5. 11:02
16/61 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, őszintén... de nekem is ilyen lett és mégse volt baba. Látszik csík és még rózsaszin is. De sajnos megjött rendesen. Gondold el, cyi áltam két ilyen intimed tesztet mi dkettőn látszik.. a másodikkéng csinált tesztemen még erősebb is lett a csík. Totálazt hittem terhes vagyok. Csak azért vettem még egy másikat (expect) hogy tutira menjek. Erre az expect is is ilyen lett időntúl. De megjött. Sajnos hiba hogy időn túl ilyen szabadszemmel látható egyértelmű csík jelenik meg minden teszten. De az is hiba hogy időn túl még hiszünk nekik. Ne add fel! Lesz majd még kisbabád.
17/61 anonim válasza:
Kedves utolsó:szerintem a kérdező nem írt olyat,hogy időn túl lett neki ilyen.nagyon sajnálom hogy neked ilyen tesztek után megjött,valószinű kémiai terhesség volt,de az nem azt jelenti,hohy a kérdezőnél is ez a helyzet.a tesztekről meg annyit hogy nekem soha egy tesztem sem lett időn túl pozi,még halványan sem.
Kérdező mi a helyzet veled?sikerült azóta tesztelned?
Első voltam
18/61 A kérdező kommentje:
Időre jött ki. Sajnos nem tudtam még tesztelni, nem érkezett meg a rendelésem. :/ Nagyon remélem jó y hétfőn délután hozza a postás és akkor meg is csinálom. Bármi is lesz az eredmény írni fogok. Addig viszont negatívnak veszem, hátha akkor nem lesz akkora csalódás! :)
2018. okt. 6. 21:20
19/61 A kérdező kommentje:
Hogy hétfőn hozza*
2018. okt. 6. 21:21
20/61 anonim válasza:
Szívből kívánom hogy pozitív legyen :) én is hétfőb fogok tesztelni.vagy inkább kedden.hétfőn veszek tesztet,és kedd reggel csinálom meg ha addig nem jön meg a menszeszem.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!