Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík, igaz? (intimed...

Száradási csík, igaz? (intimed teszt)

Figyelt kérdés

[link] jpg

Igazából már meg sem lepődnék rajta, kezdem kicsit feladni. De eddig ha láttam is rajta valamit fényképen sosem látszott.

2018. okt. 4. 13:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
Valami mintha ezen is latszodna. Viszont fura, hogy nem erosodott. Bar az, hogy nem jott meg biztato. Ha tesztelsz meg ird meg az eredmenyt. Drukkolok. Nekem meg kb.3 nap van a nem vartig, izgulok...alig tudom kivarni.
2018. okt. 9. 13:24
 42/61 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem hogy holnap veszek clearblue digitálisat, bár kicsit sokallom az árát, pláne ha még negatív is lesz, de hát az legalább kerekperec megmondja az igazat. Neked pedig kedves első drukkolok nagyon, írj majd.
2018. okt. 9. 18:09
 43/61 anonim ***** válasza:
Írd majd meg hogy mi lett az eredmény :)
2018. okt. 9. 18:37
 44/61 anonim ***** válasza:
Első vagyok.2 tesztet csináltam,2 egymás utáni napon.az előnek az eredményét leírtam pár kommentel feljebb,a második pedig teljesen negatív.de a menszim még mindíg sehol.én már nem reménykedem.szerintem ma meg is fog jönni,érzem. :( neked kérdező nagyon drukkolok.
2018. okt. 10. 06:20
 45/61 anonim ***** válasza:

Szerintem semmivel sem jobb a digitális teszt sem az olcsóbb teszteknél. Az olcsóbb is kimutatja ha baba van a dologban. Nekem mikor a Kisfiamat vártam, 4 nap késésnél, ugyan ilyen halvány volt a teszt. Kb a 8. napon lett egyértelmű a terhesség. Ez múlhat azon is hogy mikor volt a megtermékenyülés. Lehet hogy nem is középidőben sikerült, hanem utána volt egy spontán peteérésed. Ha eddig rendszeres volt a ciklusod, késik, és még a teszt is mutat 2. csíkot, akkor nagy az esély hogy baby van a dolog mögött. :)

Az utolsó teszted számomra egyértelműen pozi, pláne ha időn belül jött ki, nem lehet száradási csík. Én is rendelős tesztet csináltam anno a Kisfiamnál, és ugyan ilyen volt, lááám baba lett. :) Nem dobnám ki a helyedben azt a közel 3000 Ft-ot egy digitálisért...

2018. okt. 10. 06:42
 46/61 anonim ***** válasza:
Jaaa és az a válaszoló voltam aki 30.-ra nem várja. :)
2018. okt. 10. 06:43
 47/61 A kérdező kommentje:
Az utolsó képnél direkt vártam fél órát a fényképpel hogy kiszáradjon rendesen, de az elejétől kezdve ott volt a csík. Ezért is reménykedem hogy hátha... Azért gondoltam a digitális tesztre mert ha ezen a teszten "igazi" a második csík, akkor a digitális már mutatná és nem kéne dilemmaznom. :/ Amit pedig először tettem fel képet még múlt héten az biztos száradási csíkos, mert a hétvégére nem vártam, szóval akkor még nem mutathatta. De ha esetleg nem lesz baba, hát akkor majd jön amikor jönni akar. :)
2018. okt. 10. 10:21
 48/61 A kérdező kommentje:
Csak elszámoltam magam azt hittem hogy már múlt héten késett es azért teszteltem már akkor.
2018. okt. 10. 10:23
 49/61 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos megjött :( de neked továbbra isndrukkolok kérdező :) írj kérlek ha újra tesztelsz.

Első voltam

2018. okt. 10. 14:12
 50/61 A kérdező kommentje:

Sajnálom Első! :(

Azon gondolkodtam hogy ez tegnapi teszt, holnap már érdemes lenne reggelibol csinálni egyet? Ha esetleg van baba akkor erosodne annyira hogy egyértelműbb legyen vagy inkább várjak még hétvégeig.

2018. okt. 10. 18:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!