Száradási csík, igaz? (intimed teszt)
[link] jpg
Igazából már meg sem lepődnék rajta, kezdem kicsit feladni. De eddig ha láttam is rajta valamit fényképen sosem látszott.
Szerintem semmivel sem jobb a digitális teszt sem az olcsóbb teszteknél. Az olcsóbb is kimutatja ha baba van a dologban. Nekem mikor a Kisfiamat vártam, 4 nap késésnél, ugyan ilyen halvány volt a teszt. Kb a 8. napon lett egyértelmű a terhesség. Ez múlhat azon is hogy mikor volt a megtermékenyülés. Lehet hogy nem is középidőben sikerült, hanem utána volt egy spontán peteérésed. Ha eddig rendszeres volt a ciklusod, késik, és még a teszt is mutat 2. csíkot, akkor nagy az esély hogy baby van a dolog mögött. :)
Az utolsó teszted számomra egyértelműen pozi, pláne ha időn belül jött ki, nem lehet száradási csík. Én is rendelős tesztet csináltam anno a Kisfiamnál, és ugyan ilyen volt, lááám baba lett. :) Nem dobnám ki a helyedben azt a közel 3000 Ft-ot egy digitálisért...
Nekem sajnos megjött :( de neked továbbra isndrukkolok kérdező :) írj kérlek ha újra tesztelsz.
Első voltam
Sajnálom Első! :(
Azon gondolkodtam hogy ez tegnapi teszt, holnap már érdemes lenne reggelibol csinálni egyet? Ha esetleg van baba akkor erosodne annyira hogy egyértelműbb legyen vagy inkább várjak még hétvégeig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!