Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Száradási csík, igaz? (intimed...

Száradási csík, igaz? (intimed teszt)

Figyelt kérdés

[link] jpg

Igazából már meg sem lepődnék rajta, kezdem kicsit feladni. De eddig ha láttam is rajta valamit fényképen sosem látszott.

2018. okt. 4. 13:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

[link]

Tudom hogy mindenki úgy gondolja hogy nem szabad szetszedni, de olyan pici votl az a kis ablak.. Szánalmas módjára ott ültem a teszt mellett végig és rögtön kijott a csík, nem akartam elbizonytalanodni hogy nem-e száradási lesz..

2018. okt. 9. 08:57
 32/61 anonim ***** válasza:

Ez meg nedves? Ha megszaradtis felteszed?

Amugy en is volt hogy szet szedtem mert valamelyiknek tenyleg kicsi az ablaka. Nem a levegotol lesz pozi vagy sem.. foleg hogy nem kazettas tesztek is vannak, akkor azok alapbol ervenytelenek?🙄🙄🤣

Meg az idon tul nem pozi.. a masik kedvencem. Nekem volt olyan is es baba volt. Ennyit ezekrol

2018. okt. 9. 09:13
 33/61 A kérdező kommentje:
Nem, ezt kb 20 perccel később csináltam. Ilyen a teszt.😂 Igen amúgy ezeket a dolgokat én sem értem...
2018. okt. 9. 09:19
 34/61 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen talán már jobban száradt.

2018. okt. 9. 09:52
 35/61 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna erosodnie?!

Foleg h a hcg az elejen jetnaponta duplazodik...

Hany napja kesik?

2018. okt. 9. 12:07
 36/61 A kérdező kommentje:
4 napja késik. Elszámoltam magam, a múlt hónapom elég zűrös volt, tegnap vettem észre a telefonos alkalmazasomban hogy igazából hétvégére nem vártam. Úgy hogy szerintem a múlt heti csak száradási csík lehet vagy nemtudom... De ez felett ott ültem végig (mint egy hülye) és azonnal látszódott ez a csík.. Úgy hogy tesztelek majd hét vége felé aztán ha ugyanilyen marad akkor valószínűleg megint ne sikerült.
2018. okt. 9. 12:10
 37/61 anonim ***** válasza:
Amikor vegigfut a szinezoanyag egybol latszik a csik, meg kell varni mig kitisztul a feher hatter, szoval, nem jo, h vegig ott ulsz felette es nezed, 5-10perc kozott ranezel, latod vagy nem latod, ez a kerdes, de valoszinu ezeken a teszteken csak a csik helye latszik, ez 4 nap keses utan negativ, erosodnie kellett volna, de amig nem jon meg van remeny...;)
2018. okt. 9. 12:26
 38/61 A kérdező kommentje:
Lesz ami lesz... :) első babánál 10 napot késett mire pozitiv lett, 8. napi teszten nem látszódott semmi, szóval azért 4 nap késésnél nem kötelező erős pozinak lenne. Meg eddig egy teszten sem jött elő a teszt csík helyen rózsaszín csík amikor felszivodott a vizelet. Ettől függetlenül van rá esély hogy ez is negatív. Még várok pár napot, egyet még tesztelek és ha ugyanez, akkor majd legközelebb. :)
2018. okt. 9. 12:42
 39/61 anonim ***** válasza:

Erosodnie viszont kotelezo lett volna, de kep alapjan inkabb halvanyult!

Ezek az olcso tesztek ilyenek, elojon neha mindket csik, foleg amikor szivodik fel a vizelet!

De ha biztosra akarsz menni Clearbleu digi, de ne eld bele magad, sajnalom...

2018. okt. 9. 12:47
 40/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Első válaszoló, te mondtad hogy te is a napokban tesztelsz? Nálad mi lett za eredmény? :)
2018. okt. 9. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!