Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alkalmi kapcsolatban, ha...

Alkalmi kapcsolatban, ha teherbeesel kérhetsz gyerektartást az apától?

Figyelt kérdés

Ha az apja nem akarja a gyereket és pénzt sem ad akkor mi a teendő? Fordulhatok bírósághoz?

A fő kérdés ami érdekelne a válasz, hogy az apának mikor kötelessége gyerektartást fizetnie?

2018. szept. 22. 23:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
Verés? Értelmes nő lehetsz. Ahhoz képest, hogy jó nagy kakiban vagy, jó nagy a mellényed😂😂😂
2018. szept. 23. 12:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szarban miért lennék abban, amúgyis gyereket terveztem úgyhogy ezért nem is vetetem el és minden lehetőséget kifogok használni ami segíthetne nekem, anyagilag is persze.
2018. szept. 23. 13:08
 23/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagy szarban, miért lennék abban.

Amugyis nem régóta tervezgetem magamban a gyereket úgyhogy ezért az elvetetés az nálam szóba se jöhet.

Csak annyi hogy minden lehetőséget kikell használni amit egy anyja és gyereke kaphat és persze anyagilag is, ha megteheti. És márpedig a férfinak nincs választása, fizetni fog. Nem mintha olyan sok pénzről beszélnénk.

2018. szept. 23. 13:22
 24/30 anonim ***** válasza:
58%
Ha dolgozol és nem vagy ...-ban, plàne ha nem nagy összegről van szó, akkor minek akarsz bírósághoz fordulni? Önhatalmúlag döntesz egy életről, igaz, apuka nem is akarja, de neked kell, akkor miért nem gondoskodsz egymagad róla?
2018. szept. 23. 14:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Én nem értem minden embernek segítenie kellene a nőnek akit teherbe ejtett legalább azzal hogy anyagilag ne legyen hiány ha már megd*gta.. de szánalmas hogy még ebből is kiakarják húzni a seggüket és ezek nevezik magukat Férfinak!😂
2018. szept. 23. 14:22
 26/30 anonim ***** válasza:
29%

Szép kapcsolat😂

Szerintem kamu.

2018. szept. 23. 14:23
 27/30 anonim ***** válasza:
51%

Sztem is kamu!

Elmeleti válaszom :

Azert szerintem ha a te seggedet vernek a csalannal akkor neked se lenne ekkora arcod.

Bocs de nem vagyok allat, hogy azert eljek nemi eletet mert kolykot akarok. Igy nehezen azonosulok ezzel a kerdessel.

Legtobb ertelmes ember felfogja hogy az a par10e ft nem helyettesiti az apat, vagy a csaladot.

Jobb helyeken a leendo apuka es anyuka kozos döntése a gyermekvallalas.

A gyerek nem csak arrol szol, hogy eltartod pénzzel. A penz nem fogja szeretni, megsimogatni, megolelni? Erted? Hiaba akarsz te kisajtolni abbol a szerencsetlenbol penzt, neki te csak egy ba..as maradsz es nem leszel a csaladja ahogy a babadnak sem. Tartsd meg, persze en sem vetetnem el, de be vergodjel mar.

2018. szept. 23. 20:27
 28/30 anonim válasza:
29%
Magyarországon miért ennyire szexista/begyepesedett a gondolkodás? Ha valaki teherbe esik az 2 ember felelőssége, nem 1!!!Attól függetlenül hogy az apa akarja e a gyereket a Nő nem veteti el mert embert ölni az BŰN!!! Rettenetes depresszióval jár egy vetélés, rádásul egy emberi élet kioltásával amit ha lehet kerülni kell!!! Na már most ha az apuka akkor nyomorék hogy nem fogja fel hogy a gyereket neki szülő anyuka mellett lenne a helye-akár van kedve gyereket nevelni akár nincs akkor IGEN IS fizetnie kell!! Egy gyerek nagyon sokba kerül! De legalább egy jelképes összeget!! Nem az anyuka tehet róla hogy a férfinak nincs annyi esze hogy ha már megcsinálta akkor fel is kéne nevelni..még a Nőt hibáztatjátok!Undorító szexista társadalom ez a magyar..persze a férfi a Nő közelségére/intimitására 0-24 órában igényt akar tartani! Akkor is dugnia kell vele ha épp nincsen kedve mert kitör a balhé ha nem!!! Ha megcsinált a gyereket nehogy már 20-30ezret ne tudna kifizetni havonta..ez a Nőknek igen is JÁR!!!
2018. szept. 24. 06:51
 29/30 anonim ***** válasza:
82%

Szia. Nekem alkalmi kapcsolatbol szuletett meg a fiam. Nem titkoltam el a srac elott, de megbeszeltuk es tudtam hogy o nem szeretne a resze lenni az eletenek, amit megertettem es elfogadtam. Viszont o is elfogadta cserebe hogy en is hozok dontest, es mivel tudtam egyedul is fel tudom nevelni (stabil lakhatas, anyagiak, stb), es szerettem volna, ezert megtartottam. Nem bantam meg. De soha egy percig se jutott eszembe megkeresni apjat utana, vagy penzt kerni, nem tartottam volna korrektnek.

Amugy mara mar tobb gyerekes anya vagyok, rendezett csaladi korulmenyek kozott, ferjjel, boldog gyerekekkel. ☺️

2018. szept. 24. 20:25
 30/30 A kérdező kommentje:

28-as köszönöm, ugyanezt és ugyanígy gondolom én is, ahogy leírtad! Az hogy egy férfi nem akar részt venni a saját gyereke életében az a legnagyobb szégyen..nem is értem, hogy juthatnak el idáig, hogy leszarják a gyereküket..

Nekem volt egy szánolom ismerősöm aki miután kiöregedett a dugjunk meg minden jó csajt korszakból, kezdett el foglalkozni a gyerekével, a gyerek talán életében 3x láthatta azt követően már olyan lenézően és megvetően viselkedett vele, hogy még az anyja is megörült:'D

Amúgy ezek még azt sem érdemlik meg hogy legyen családjuk..

2018. szept. 24. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!