Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alkalmi kapcsolatban, ha...

Alkalmi kapcsolatban, ha teherbeesel kérhetsz gyerektartást az apától?

Figyelt kérdés

Ha az apja nem akarja a gyereket és pénzt sem ad akkor mi a teendő? Fordulhatok bírósághoz?

A fő kérdés ami érdekelne a válasz, hogy az apának mikor kötelessége gyerektartást fizetnie?

2018. szept. 22. 23:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd, kérdező, itt minden férfi glóriás szent, akinek nem kell tudni, hogy a szexből gyerek lehet, és minden nő aljas cafka, aki csak úgy magától teherbe esik. Mindkettőtök részéről felelőtlenség volt ugyan, de pont ez azt jelenti, hogy nem csak neked vannak kötelességeid. Igen, a gyámhatóság kérni is fogja, hogy nevezd meg, onnantól köteles lesz belemenni a DNS-vizsgálatba és fizetni a gyerektartást.
2018. szept. 23. 02:37
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Azért lehetnek még problémáid. Attól függ, mennyire alkalmi az az alkalmi. Régebben volt egy kérdés, hogy férfiak nem félnek-e, hogy egyéjszakás kapcsolatban terhes lesz a partnerük. A válaszolók fele azt írta, hogy mivel kamu nevet mondd a partnereinek, nem érdekli, úgyse találják meg. Szóval hiába akarna a nő perelni, ha még az apajelölt nevét se tudja.
2018. szept. 23. 05:52
 13/30 anonim ***** válasza:
37%

Eleg hihetetlen am, h alkalmi kapcsolatban OVSZERREL lettel terhes úgy, hogy ha elveteted NEM LEHET TÖBB GYERMEKED hatjo. Amugy kotelezheto ra, mert neki is pont annyi agya van /nincs/ amennyi neked es ha alkalmi ha nem, együtt hoztatok ossze.

Udv a mikulas.

2018. szept. 23. 07:56
 14/30 anonim ***** válasza:
16%
Ha életed második pasija, akkor 20+ lehetsz és bőven lesz időd még szülni.
2018. szept. 23. 08:16
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezni fogják őt. Előszöris bizonyítani kell, hogy ő az apa (apaságira fogják őt kötelezni) aztán fél évre visszamenőleg kapsz gyerektartást és onnantól minden hónapban is
2018. szept. 23. 08:27
 16/30 anonim ***** válasza:
34%

Hát persze itt gyakorin mindenki óvszerrel esik teherbe 😂😂

Meg 2. Férfi az életemben ami alkalmi kapcsika.. hát szép vagy te is lányom

Mellesleg miaz hogy “alkalmi kapcsolat”??? Úr isten szegény pocaklakód előre sajnálom hogy ilyen embernek kell nevelni.

2018. szept. 23. 08:31
 17/30 anonim ***** válasza:
59%

Na nézd már a sok álszent szűzanyát :D mikor itt olvasgatok mindig rájövök mennyi megkeseredett be fásult unalmas szánalmas senki él a földön! Mik ezek a kommentek?? Nektek nem mindegy hogy a kérdező mit csinal? Undorító férgek vagytok mind akik támadják a kérdezőt!Remélem nincs gyereketek mert nektek nem szabadna szaporodni!

Ne haragudj kérdező hogy nem a kérdésedre válaszoltam!

2018. szept. 23. 10:04
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Itt mindenki óvszer/gyógyszer mellett esik teherbe?!...
2018. szept. 23. 10:25
 19/30 anonim ***** válasza:
73%
Én is szültem úgy hogy az apa nem akarta a babát. Én nem kérek tőle semmit, apasági nyilatkozatot sem írt alá. Megértettem hogy ő nem akarja és nekem kell mindent megoldanom egyedül
2018. szept. 23. 10:58
 20/30 anonim ***** válasza:
39%

"Itt mindenki óvszer/gyógyszer mellett esik teherbe?!..."

Igy-így, itt csak a megszakítás az egyedüli megbízható védekezési mód😂

De komolyra forditva, ha a pasi akarata ellenére ÉN EGYEDÜL úgy döntenék hogy az Ő AKARATA ellenére megtartom valamiért, akkor tőle nem kérnék semmit. Egyedül te döntesz, vállald egyedül a terheket is.

2018. szept. 23. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!