Tudnál Kaális árlistát küldeni? Lombikra készülök Győrbe
Köszi, aranyos vagy!
Túl vagyok 5 inszemináción, és 2 lombikon (de ez ne vegye el a kedved, mindent megtesznek a Kaáliban).
Márciusban volt az első lombikon. A stimuláció hatására 9 petesejtet tudtak leszívni, ebből 5 termékenyült meg. Akkor 2-őt beültettek, a többit lefagyasztották. Sajnos az nem sikerült. Most mentem vissza a fagyasztottakért. A 3-ból 2 maradt meg, és tegnap kaptam vissza őket.
Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok, ha tudok (sajnos elég járatos vagyok a dologban). Ősszel lesz két éve, hogy a Kaáli Intézet oszlopos tagjai vagyunk.
Annyit csalódtam már, hogy azt hiszem, mostanra annyira belefáradtam, hogy nem érdekel. Teljesen közönbösen gondolkodok a tegnap előtti lombikomról is. Nem érdekel, nem vagyok izgatott, sokszor el is felejtem, hogy vannak bennem valakik. Nem tudok egyáltalán örülni neki. Majd talán, ha egyszer látok egy pozitív tesztet, másképp lesz, de most már megtanultam feleslegesen nem beleélni magam. Így legalább megkímélem a lelkem a csalódásoktól, de ehhez kb. 2 és fél év kellett.
A fizetésünk nekünk is annyi, mint nektek. Az a nagy szerencsém (a szerencsétlenségemben), hogy anyósomékkal lakunk. Nekünk alig kell befizetnünk a közösbe, így szinte az összes fizunk megmarad. Csak a kocsink fenntartásáról és a Kaáli tankolásáról kell gondoskodnunk.
A vizsgálatokat valóban nehéz munka mellett megoldani. Én tanítok, és így sokkal könnyebb. Most meg ugye nyári szünet, nem is kell betegállományba sem mennem.
Köszi, aranyos vagy! Én is mihamarabbi babázást kívánok neked!
2 hét múlva lesz eredményem, majd írok!
Köszi, aranyos vagy. Volt már 5 inszemem, aztán ez volt már a 2. lombikom (ez fagyasztott embrióból).
Nem adom fel, de azt hiszem, most egy picit pihentetem a dolgot.
Nagyon drukkolok Neked szeptemberre! Ne ess kétségbe (miattam), neked biztosan fog sikerülni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!