Teherbeesés agykontrollal. Milyen teknikákat használtatok, használtok? Lombikra készülök mit ajánlanátok?
Laborban történő programozás minden este!!!
Meditálás amilyen gyakran csaj tudsz!
Pozitív állítások minden reggel.
(Én ezeket alkalmazom augusztus eleje óta.)
Köszönöm!
Tudnál konkrét megerősítéseket írni nekem? Eléggé csaponganak a gondolataim és nem vagyok biztos magamba.
Meditálok minden reggel 10-15 percet.
A laborban mit csinálsz?
A laborban történő dolgok sokkal hatékonyabbak, mintha csak szimplán elképzelnéd őket. Én ott csinálom a következőket:
- a fehér keret-fekete keretes kép vizalizálás
- belső szerveim gyógyítása
meg ami még eszembe jut :)
A lényeg, hogy mindig jelen időben gondolkodj, vagyis hogy már megvan... (amire csak vágysz)
Köszi :)
Én is nagyon sok sikert kívánok neked!!!
Beszámolsz, ha sikerül?
Mindenképpen.Még várnom kell mert november elején lesz a beültetés és onnan 2 hét mire lesz eredmény.
Addig is minden reggel a laboromba a fekete-fehér tükörbe vizualizálom hogy állapotos vagyok.
Te egyébként hol tartasz a baba dologgal?
Én eldöntöttem, hogy ebben a hónapban nem hőmérőzök!!! Azt hiszem a kelleténél jobban rágörcsölök így... Ebben a hóban elvétve AK-zok sajnos, mert tele vagyok munkával, lefoglalnak más dolgok is. De most ez jól van így.
Még annyit teszünk a párommal,hogy mától 2naponta együtt leszünk. Ma vagyok a 10.ciklusnapomon.
persze a reggeli pozitív állításokat, megerősítéseket ki nem hagynám és nagyon bízom benne, hogy egyre közelebb kerülünk a kisbabánkhoz.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!