Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem? 8.44-kor...

Mi lehet velem? 8.44-kor tettem fel a kérdésemet, most sikerült feltenni a képet/azoknak akiket érdekel/

Figyelt kérdés
terhességi tesztek amik szellemcsíkosak vagy mégsem?
2010. jún. 22. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én nem mernék rá meg esküdni,hogy +!

Csinálj reggel másfajta tesztet!Ennél az a baj,hogy nincs színe a csíknak! :(

2010. jún. 23. 10:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező! Csináltál ma tesztet? Mi lett az eredmény? Már úgy izgulok!
2010. jún. 24. 10:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Megcsináltad? Sikerült? Sokan drukkolunk Neked!

2010. jún. 25. 08:07
 14/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Csináltam tegnap is meg ma is!Most megint másfajta teszttel itt a kép!

[link]

[link]

[link]

Hát lehet,hogy még is sikerült? :)

2010. jún. 25. 08:36
 15/18 anonim ***** válasza:

A harmadik képen szépen kivehető a második csík :-)

Ezekszerint még mindig nem jött meg?

Szerintem lassan már mehetsz dokihoz is,de ha még nem akarsz akkor pár nap után ismételj tesztet és akkor már erősen kéne hogy mutassa mert duplázódik a hcg a szervezetben.

Próbáld ki a gravi hcg ter. tesztet.Szerintem tök jó.Nekem olyan korai terhességet kimutatott hogy még a doki semmit sem látott csak azt hogy szerinte nem vagyok terhes.

Sok sikert!

2010. jún. 25. 11:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Pozitív hát! Gratula!! :)
2010. jún. 25. 16:07
 17/18 A kérdező kommentje:
Ma is csináltam tesztet de nincs időm feltenni a képet.Itt még erősebb a piros csík.Holnap nem kéne megjönnie számításaim szerint.Remélem most már nem lesz semmi baj!Főleg mert ennek a ciklusnak a kezdetén nem voltak túl jók a leleteim!Kicsit félek (:
2010. jún. 26. 08:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!!
2010. jún. 26. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!