Mi lehet velem? 8.44-kor tettem fel a kérdésemet, most sikerült feltenni a képet/azoknak akiket érdekel/
Figyelt kérdés
terhességi tesztek amik szellemcsíkosak vagy mégsem?2010. jún. 22. 17:27
1/18 anonim válasza:
Olvastam a kérdésed, de most nem találom.
Feltennéd ide is a képeket, légyszí. Megnézném én is.
4/18 anonim válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget a linkért!!
2010. jún. 22. 18:46
7/18 anonim válasza:
A harmadik kép szerintem is pozi.
Majd írd meg hogy milyet teszteltél holnap után!!
Sok sikert!!
8/18 anonim válasza:
én mindhárom képen láttam a halványka 2. csíkot is. :)
Különösen a 3. kép volt aminél nagyon meresztenem sem kellett a szememet, mert feltűnt a 2. vonalka is :)
És mint tudjuk a halvány csík is csík és ez bizony egy szép + eredmény.
Gratulálok :)
9/18 anonim válasza:
Szerintem is pozitív!!!És az hogy erősödik a második csík az is nagyon jó jel, mert akkor termelődik a HCG és ez csak ha babás vagy akkor van!!Gratulálok neked szívből!Remélem nemsokára csatlakozhatom én is!
10/18 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez az én kérdésem volt. Van kép is a tesztről, ugyan olyan gabriel teszt mint a tiéd is, ugyan így nézett ki. Nekem nem lett baba, de remélem neked most sikerül.
Drukkolok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!