Vajon nekem is sikerült? Kiteszem a kérdésemet direkt is.
Sziasztok!
Én is jó hírekkel számolhatok be szerdán én is pozitívat teszteltem 1,5 év próbálkozás után. Egy kicsit most aggódok, mert a tesztet (corax) most egy hozzászóló lehúzta, hogy szar, nekem a mensim már 1 hete késik (ilyen még nem volt soha a 30 évem alatt. max 30 napra mindíg megjött de előtte már 2 nappal barna pecsételés volt, most semmi) 5 nap késés után csináltam meg a tesztet délután és 3 perc után erős pozitív lett, egész héten nagyon álmos vagyok én is, és úgy fáj a mellem mint peteérés után, ja és ma többször kavargott a gyomrom, a reggel hőm 37,2 körül volt. Akkor hihetek benne? Vagy a teszt nem mutatott igazat?
Már miért ne mutatott volna igazat?Ne idegeskedj feleslegesen, nem tesz jót a pocaklakónak!5 napos késés, pozitiv teszt, magas hő, na meg jönnek a tünetek.Mi kell még?Légy boldog, és csak a babával foglalkozz!!!
Gratulálok, és sok boldogságot!!!
Szia!
szerintem babás vagy!:)de ha nem bízol a tesztben,akkor csináld meg másikkal nekem a lilly terhességi teszt kimutatta mind két babámat!de szerintem nem tévedett a teszt babát vársz!szívből gratulálok neked!!!!
Sikerült bizony!!!!!!!!! :))))))))))))
Nagyon nagy gratula nektek!!!!!!
Sok boldogságot!!!
Ja,anno én is coraxot vettem,a mensi nemvárt napján erős pozi volt!!
Gratulálok én is!
Üdvözöllek táborunkban! :-D
Szia!
En csak gratulalni szeretnek, de ha nem vagy biztos par nap mulva ismeteld meg a tesztet egy masikkal :)
Amugy szerintem nyugodtan orulhetsz, csodak leteznek :)))
Szia! Hát ez valóban egy kis csoda akkor!!!! Én is gratulálok nektek nagyon, jó olvasni amit írtál :))))
8 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!