Melyik biztonságosabb? Pharmatex vagy megszakításos módszer?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyik se, nem kell lehurrogni. De ha választani kellene, hogy melyiknek nagyobb a kockázata, akkor melyiket választanátok?2018. szept. 14. 12:19
21/23 anonim válasza:
A fiam születése előtt sehogy sem védekeztünk, 2 év alatt jött össze. Utána 6 évig megszakítással voltunk együtt, nem estem teherbe. Mikor kimondtuk, hogy jöhet a 2. baba, első hónapban összejött. Lányunk születése után szintén megszakításos módszer, majd mikor szerettük volna a 3. babát, szintén 2 hónap alatt összejött (bár ő el is ment). A missed ab. után kihagytunk 3 hónapot, június óta próbálkozunk élesben, most úgy néz ki, hogy össze is jött. Szóval nekünk bevált a megszakítás, a pharmatex iszonyúan csípett, égetett, úgyhogy 1et használtam el, a többit kidobtam.
22/23 anonim válasza:
Igazából számodra tök mindegy mert neked nem baj ha jön a baba. Kényelmi szempontból talán a megszakításos. A kockázata ugyanannyi 50 -50 %, magyarul vagy becsúszik vagy nem. Én tablettát használok mert nem szeretnénk babát. Az mellett is vannak "csodák" de ez védekezés. Amiről te beszélsz orosz rulett...
23/23 anonim válasza:
Dehogy 50%, olvass már utána mielőtt hülyeséget írsz.
És igenis egy védekezési módszer a hőmérőzés, megszakítás, pharmatex is. Nyilván vannak fokozatok, van ami biztosabb és van ami kevésbé. Van ami a 17 éves lánynak való, hogy tuti biztos ne legyen terhes és van ami felnőtt embereknek való akiknek nem gond, ha mégis terhes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!