Melyik biztonságosabb? Pharmatex vagy megszakításos módszer?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyik se, nem kell lehurrogni. De ha választani kellene, hogy melyiknek nagyobb a kockázata, akkor melyiket választanátok?2018. szept. 14. 12:19
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tegnap ovulacio előtti napon megszakítással voltunk együtt. Majd 2 hét múlva jelentkezem, ha becsúszott. :)
2018. szept. 14. 12:50
12/23 A kérdező kommentje:
A hormon miatt hagytam abba a gyógyszert, így a Nuvaring és az injekció is kilőve. 33 éves vagyok, 16 éves korom óta gyógyszert szedek (kivéve a babaprojektek és terhesség idején), elég volt ebből a “hormonmérgezésből”. Mióta nem szedem, nem faj annyit a fejem és a libidomra is jó hatással van. Úgyhogy mindenképp hormonmentes kell, ami ugye vagy spirál vagy pharmatex. Spirál kizárva, nem vagyok hajlandó. Ha a hátam közepére se akarnék egy terhességet, akkornyilván másképp gondolkodék, de ha most mégis becsúszna, megtartanánk. Viszont ha lehet, azért megpróbáljuk elkerülni.
2018. szept. 14. 12:54
13/23 anonim válasza:
Szerintem kombináld a kettőt.Mi megszakítássak szoktunk együtt lenni, nem jött baba csak amikor már akartunk.De én megszakításnál mindig stresszelek, a férjem se tudja magát elengedni, így gumi van.Mi se szerettük eddig, de inkább mint egy nem kívánt terhesség.
Amúgy sem értem ezt a becsúszás dolgot...ha akarsz babát, ne védekezz, ha nem akarsz védekezz.
14/23 A kérdező kommentje:
Alapból nem akarok, de annyira nem vagyok ellene, hogy hormont szedjek, vagy gumit húzzak. Azt akkor tenném, ha semmiképp nem akarnék és mondjuk tudnám, hogy úgyse tartanám meg. De valami azért kell, mert azt se mondom, hogy gyereket akarok és nem védekezek.
2018. szept. 14. 13:00
15/23 anonim válasza:
Ja, értem, eleve a hormonos cucc nem jó... hát igen, biztosra hormonmentesen óvszerrel lehet menni kb., és ennyi. Ebben az esetben tényleg naptármódszer+megszakítást alkalmaznék.
16/23 anonim válasza:
Bocs, de neked semmi nem jó, így nem lehet védekezni, nekem is nyilván jobb lenne gumi nélkül, de nem akarok terhes lenni, szerintem ezt el kellene dönteni, hogy mit szeretnél.
17/23 anonim válasza:
Naptarmodszer, megszakítás: orosz rulett. Ezek egyáltalán nem védekezési módok.
18/23 anonim válasza:
Nem, én is tudom, de mivel óvszert semmiképp nem akar, és hormonos nem jöhet szóba, jobb ötlet nincs. Írta, hogy nem dől karjába, ha terhes lesz.
20/23 anonim válasza:
16-nak igaza van. Megszakítás, Pharmatex 50-50%.
Vagy a férjed v. te köttesd el magad és akkor minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!