Pharmatex hüvelykúp + megszakításos közösülés. Mennyire megbízható módszer? Mi a vélemény a kúpról? Hol lehet beszerezni?
A kettő együtt megbízható. Nyilván nem 100%-os, de egyik módszer sem az.
Ha tényleg megszakítjátok az aktust időben (azaz nem az van, hogy néha véletlen mégiscsak beléd megy), akkor azért jó hatásfokú.
Ha esetleg nem bízol benne, akkor a peteérés környékén használjatok inkább óvszert.
Patikában kapható, lehet drogériákban is, de ebben nem vagyok biztos. De patikákban tuti.
Magyarországon tudtommal csak a pharmatex és a patentex oval spermicid anyag van forgalomban, nekem személy szerint a pharmatex az összetétele miatt szimpatikusabb.
A patentexben olyan spermicid van, amiről olvastam rosszakat (persze kérdés, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a cikkek...).
Egyébként még nem használtam, de én is most szeretnék áttérni erre a módszerre.
Hát a megszakításnál minden biztonságosabb, úgyhogy szerintem mindenképpen maradj a fent leírt módszernél.
Egyébként nem szeretnélek bántani, de az, hogy "tini vagyok és nem kell a baba", ill. "kellene baba, de nem tudnám megtartani az anyagi helyzetem miatt" a végeredmény szempontjából teljesen ugyanolyan.
Teljesen mindegy, hogy milyen indokkal vetetsz el egy magzatot, akkor is a te hibád, a te felelősséged (illetve felelőtlenséged), a te döntésed.
Ha elmész egy abortuszra, akkor az az indok, hogy "nem lenne rá pénzem" semmivel sem jobb annál, hogy "nem szeretném a babát mert fiatal vagyok".
Hiszen mindkettő az bizonyítja, hogy nem akartál gyereket, ennek ellenére mégsem védekeztél megfelelően, pedig tudtad, hogy mit kockáztatsz.
Gondolkodj el ezen.
Tehát megtartanátok, értem. Csak úgy értelmeztem, hogy elvetetnéd a babát.
Ezért mondtam, hogy végeredmény szempontjából mindegy, mi az indok.
kérdező, lehet, hogy még nem aktuális, de egy nagyon jó tanács:
semmi értelme halasztani a babát, ha SZERETNÉTEK
mindig lesz valami: egyszer kevés a pénz, aztán lakást veszünk, most túl sok a munka, stb, stb, stb
SOSINCS igazából ideális időpont szülni, és ha halasztgatjátok max az lesz a vége, hogy testileg jobban megvisel a szülés, vagy már nehezebb teherbe esned, stb
egy gyermeknek nem stabil anyagi háttér kell, hanem stabil kapcsolatú, szerető, kiegyensúlyozott és törődő család, semmi más
amikor úgy érzitek, hogy ti közös gyereket szeretnétek, akkor igenis kell az a baba, attól függetlenül, hogy van-e jó fizetés, van-e jó lakás stb
volt egy középiskolai tanárom, aki szintén középiskolai tanár feleségével felnevelt 8 boldog, kiegyensúlyozott, sikeres gyereket
és ezen gyerekek mindegyike jobb eredményeket ért el, jobb személyiség volt, mint sok gazdag családból való gyerek
szóval az anyagi háttér tényleg nem annyira fontos, mint az érzelmi háttér
szóval remélem megfogadod a tanácsom, hogy akkor szánd magad gyermekvállalásra, amikor az érezlmi háttér meg van, és ne az anyagihoz kösd
neked is, a leendő gyermekeidnek is jobb lesz, sok sikert :)
u.i.: a kérdésre válaszolva ez elég jó módszer, ha még jobban biztosra akartok menni, akkor fontos megjegyezni, hogy miután egy férfi ejakulál, a péniszében maradhatnak spermiumok, melyek távozhatnak előváladékkal, és az egyetlen módja, hogy ezeket "kitisztítsa" az ha vizeletet ürít ejakuláció után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!