Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvileg nem akar gyereket,...

Elvileg nem akar gyereket, mégis utal rá?!

Figyelt kérdés
A férjem nem akar gyereket, legalábbis ezt mondja, de ehhez képest babás videókat mutogat, beszólogat hogy "hátha a nyaraláson megfogan", arról beszél a mi gyerekünk milyen lesz, az utcán felhívja a figyelmem a kismamákra és babákra. De persze ő nem akar még. Szerintem meg de. Szerinted? :D
2018. szept. 5. 09:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20 igazad lehet, de az ilyenek nem férfiak. Vagyis továbbra is azt mondom, hogy egy férfi nem játszmázik.

A "mindkét fél játszmázik" kijelentés pedig normális(!) esetben olyan 15-25 éves korig állja meg a helyét. Utána egy egészséges fiatal elkezd felnőni és rájönni, hogy kell felnőtt módon élni az életet.

Ha ez egy kapcsolatban csak az egyik fél esetében következik be, akkor az ember tovább áll. Hiszen ez is hozzátartozik az élethez, hogy felismered ha egy helyzet hátráltat és nem szolgálja a közös jövőt, akkor utat módosítasz. Ugyanis az szimpla gyeremeki naivitás, hogy - maradok a példánál - azt mondja nem akar gyereket, "jaj de biztos nem úgy gondolja", meg "majd rájön, hogy akar ha már terhes lettem".

Ezek az álmok eredményezik az oldalon fellelhető következményszerű kérdéseket, miszerint "25 hetes kismama vagyok és elhagyott a párom", vagy "a férjem nem segít semmiben a baba körül, én pedig már a végkimerültség határait súrolom"

Na mindegy.. eltértem a tárgytól, ez egy más téma. Nem akarom szétoffolni a kérdést.

Továbbra is fentartom: megmondta,hogy nem akar. Ettől még tarthat aranyosnak kisbabákat és láthatja a csodát, a szépséget egy várandós nőben. És igen, elképzelhető, hogy ő így játszik a gondolattal, hogy majd egyszer...

2018. szept. 6. 05:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!