Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvileg nem akar gyereket,...

Elvileg nem akar gyereket, mégis utal rá?!

Figyelt kérdés
A férjem nem akar gyereket, legalábbis ezt mondja, de ehhez képest babás videókat mutogat, beszólogat hogy "hátha a nyaraláson megfogan", arról beszél a mi gyerekünk milyen lesz, az utcán felhívja a figyelmem a kismamákra és babákra. De persze ő nem akar még. Szerintem meg de. Szerinted? :D
2018. szept. 5. 09:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak hormonmentes fogamzásgátlóval (amit is én is tud hogy nem sokat ér) de azzal is csak a "kritikus napokon".
2018. szept. 5. 11:08
 12/21 A kérdező kommentje:
*amit ő is én is tudok hogy nem sokat ér.
2018. szept. 5. 11:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul megmondva,tisztában kell lennie vele,hogy megfoganhat. Akkor meg máris nem lehet igaz,hogy neme akar.
2018. szept. 5. 11:10
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ezt ő tudja, és vele beszéld meg.Valamint nem fogja jobban vagy kevésbé akarni azért, mert itt ezt vagy azt az oldalt megerősítik neked.
2018. szept. 5. 11:13
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom hány éves vagy, de gyanítom már nem kamasz, vagyis mostanra tudhatod a férfiak nem játszmáznak. Azt mondják, amit gondolnak. Ha azt mondja nem akar gyereket, akkor az pontosan ezt jelenti:

nem akar.

Ettől még tarthat aranyosnak babát, és láthatja szépnek a várandós nőket.. ez nem egyenlő azzal, hogy készen áll a felelősségre ő maga is.

2018. szept. 5. 11:17
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
szóval még nem akar, de nem is védekeztek...okké
2018. szept. 5. 11:27
 17/21 anonim ***** válasza:
93%
Hiába kérdezed meg itt tőlünk hetente, ha azt mondja nem akar, akkor nem akar.
2018. szept. 5. 11:47
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
Miert ne erne sokat a hormonmentes fog.gatlo? Megfeleloen alkalmazva nagyjabol.annyira biztonsagos, mint a tobbi modszer. Lett mar terhes elszakad ovszer, esemeny utani tabletta, spiral, tabletta es pharmatex mellett is no...meg minden modszer mellett...nem hinnem, hogy egyik kevesbe biztonsagos, mint a masik. Vagyis szamottevoen tuti nem. Csak ha nem kello korultekintessel alkalmazzak.
2018. szept. 5. 13:50
 19/21 anonim ***** válasza:
39%

Na erre en is kivancsi lennek mert az en kedves parom ugyan ezt csinalja....

Csak nalunk ennek sajnos komoly elozmenyei voltak.Kezdem azzal tavaly teherbeestem... DE parom hajszolasara elvetettem. Depresszios lettem. Tudja mirol rosszul erintett a dolog es meg is a MAI napig felhozza a gyerek temat???????? MINEK??? A mai napig sirni tudok ha arra gondolok mekkora hibat kovettem el....

2018. szept. 5. 19:34
 20/21 anonim ***** válasza:
56%

De igen, a férfiak is játszmáznak (aki azt állítja, hogy nem, azok szerint amikor a férfi szerelmet hazudik aztán az első szex után felszívódik, az micsoda?)

És simán lehet, hogy valamennyire akarna gyereket, ezért rá akar vezetni téged, hogy te mondd ki, hogy szeretnél, és próbáljátok meg. Miközben ő nyitva akarja hagyni a kiskaput, hogy "hát ő nem akarta", hogyha később mégse tetszik neki a dolog, rád hagyhassa, esetleg le is léphessen. Igenis van ilyen. Ugyanaz, mint amikor azt mondja, hogy "ő most nem áll készen komoly kapcsolatra, de próbáljátok meg". Ha kényelmetlen lesz a helyzet és le akar lépni, ott a kibúvó, hogy de hát ő megmondta.

Mindkét nem játszmázik, egyénfüggő, hogy ki jobban, ki kevésbé.

2018. szept. 6. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!