Elvileg nem akar gyereket, mégis utal rá?!
Szerintem is le kellene ülni megbeszélni ezt a témát.
Oké, hogy eddig nem akart, de bizony most már érzi, hogy jó lenne. Beszéljétek meg, hogy a gyerek nem olyan, hogy ma akarom holnap már nem. Ès nézzen mélyen a lelkébe, hogy mi is legyen. Az, hogy eldöntitek, hogy legyen gyerek és neki álltok próbálkozni az lehet, hogy a baba 9 hónap múlva ott lesz, de lehet, hogy csak 5 év múlva sikerül...
Szerintem meg beszéljétek meg, mert ha összejön, akkor nem nagyon lehet visszacsinálni (van abortusz, de kérdés te hogy állnál hozzá).
Amúgy férjed gyerekes, szóval szerintem megteszi ő gyereknek egyelőre.
Azt sem tudod akar e gyereket :D
Ne legyél ebben biztos, max akkor dobbant mikor ordít-fosik-hány a gyerek.
Szerintem nem akar gyereket (ő maga mondta), de eljátszott a gondolattal mivel te meg szeretnél és nyilván veled tud erről beszélni vagy csak élvezi hogy húzhat ezzel.
Ez egyáltalán nem azt jelenti hogy akar, hanem azt hogy esetleg fogalma sincs arról hogy mit szeretne vagy mivel jár egy gyerek.
Nálunk is ez a helyzet, én nem szeretnék, de a párom igen. Beszélgetünk sokat róla, ezért olvasom itt is például a gyerekvállalás kategóriát, hogy minél valóságosabban belelássak hogy mivel jár a dolog és hogy tudnám-e kezelni a felmerülő problémákat stb.
Már évek óta a "nem" felé hajlok, de a párom mindenképp apa szeretne lenni, úgyhogy megbeszéltük, hogy lesz maximum egy gyerekünk később. Addig igyekszem felnőni a feladathoz és keresem magamban a szunnyadó anyai ösztönöket, mivel ez nem játék. A gyerek nem tehet arról hogy a szülei esetlegesen alkalmatlanok szülőnek de mégis ő szívja meg a legjobban és nemcsak gyerekként hanem majd felnőttként is...
Egyszóval beszélek róla, olvasok róla, viccelődünk vele, lakást is aszerint vettünk hogy el lehessen férni egy gyerekkel is, összefésültük a neveinket stb., de még egyáltalán nem akarok gyereket.
Nagyon ritkán mikor aranyosan viselkedő kisgyereket látok, akkor arra gondolok talán. Aztán 2 perc múlva látok egy nagyon hisztiset és arra gondolok hogy ilyenkor lehet komolyan lelépnék és nem mennék vissza haza többet. És ez ugyebár elég gusztustalan dolog lenne, semmiképp nem szeretnék ilyen cserbenhagyó, idegbeteg anya lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!