Egy napja késik, második napja hogy fehéres folyásom van. Lehet hogy terhesség?
Figyelt kérdés
Általában száraz vagy vizes folyásom szokott lenni menstruáció előtt, most fehéres mint ovukor lehet hogy babás vagyok? Hozzáteszem másfél éve próbálkozunk :)2018. szept. 2. 20:54
11/37 anonim válasza:
Nekem ma megjött :(
Viszont neked még nem, szóval... :) jajj de izgulok érted :) alig várom hogy pozitívat tesztelj :) 29/N
12/37 A kérdező kommentje:
Uhh. Sajnálom nagyon!de fel a fejjel, majd a következő hónapban összejön 😉..bízz benne! Nekem még mindig semmi 🙂 az a baj hogy állandóan ez jár a fejemben hogy neee légyszi ne jöjjön meg... Úgyhogy inkább le kötöm magam 😁tesztelni még nem merek🙄
2018. szept. 4. 12:17
13/37 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg :)
2018. szept. 5. 08:46
14/37 anonim válasza:
5 vagyok ez sem az én hónapom ismét💔😥
15/37 A kérdező kommentje:
Minél jobban rá vagyok stresszelve hogy baba lesz vagy nem annál jobban érzem hogy lehet megfog jönni.. Itt könyörgök neki h legyszi neee. Sajnálom kedves utolsó! Sok szerencsét kívánok neked a jövőhónaphoz :)
2018. szept. 5. 11:18
17/37 A kérdező kommentje:
Este tesztelek! Megírom majd h mi lett az eredmény.. Jajjj de izgulok.. Még mindig feheres folyásom van.. 🙄
2018. szept. 5. 12:03
18/37 anonim válasza:
Ha már nekem ismét nem, remélem te boldogabb leszel ma!
20/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem pozitív lesz!! 😍
2018. szept. 5. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!