Egy napja késik, második napja hogy fehéres folyásom van. Lehet hogy terhesség?
Figyelt kérdés
Általában száraz vagy vizes folyásom szokott lenni menstruáció előtt, most fehéres mint ovukor lehet hogy babás vagyok? Hozzáteszem másfél éve próbálkozunk :)2018. szept. 2. 20:54
1/37 anonim válasza:
Persze simán lehet :) miért nem tesztelsz? Már időben vagy :)
2/37 A kérdező kommentje:
Túl sokat csalódtam már... Most is csak reménykedem hogy hátha 🙂🙄 túlságosan is nagy csoda lenne ha pozitív lenne. Szted teszteljek holnap?
2018. szept. 2. 21:03
3/37 anonim válasza:
Néhány hónapja nálam is pontosan ugyanez volt, 3 nap késéssel megjött.
4/37 A kérdező kommentje:
Na ja... Pont ettől tartok
2018. szept. 2. 21:21
5/37 anonim válasza:
Kívánom kedves kérdező, tesztelj egy csoda szép erős két csíkot! Nagyon drukkolok Nektek, bízz és higgy a picurban. Nagyon remélem hogy ott van már egy kis manó! Én is átélem ezt sajnos, most 10-re nem várom bár annyi negatív teszten átestem hogy nem tudnám elhinni ha ott lenne az a második..Annyira mesébe illő lenne ...Bárcsak. :(
Szívből kívánom hogy legyen baba!!!!!!!
6/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszoló! Abszolút együttérzek veled! Számomra is maga a csoda lenne két csík 🙂😍 drukkolok neked hogy sikerüljön! Remélem ez a mi hónapunk lesz 😉
2018. szept. 2. 22:11
7/37 anonim válasza:
Első vagyok, nekem is van már egy nega tesztem :(
9/37 A kérdező kommentje:
Lehet hogy péntekig várok, még mindig nem jött meg ez a 4.nap késés :) remélem kismanó lesz belőle 😋🤗
2018. szept. 4. 10:55
10/37 A kérdező kommentje:
Amúgy semmi tünet... Titkon reménykedem hogy baba lesz,de nem merem magam bele élni ennyi negatív teszt után amit az elmúlt másfél évben teszteltem... 😔
2018. szept. 4. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!